![]() |
ی سیگار.... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ی سیگار.... (/showthread.php?tid=100119) |
ی سیگار.... - هلی - 07-04-2014 ![]() سینه ام زخم های عمیقی هست انگار کسی مرا با زیر سیگاری اشتباه گرفته است .... . . حس اون سیگار رو دارم که همه جا حرف از ترک کردنشه … . . . سلامتی اونی که همه تلخیاشو تو تلخیه سیگار و یه استکان تلخی گم میکنه که کام بقیه رو تلخ نکنه ... . . . از آن روز که رفته ای ، کارت شارژ ها را سیگار می خرم و با خیابان ها و تنهایی ها حرف میزنم ... . . . وقتی یه مرد گریه کنه یعنی کار از سیگار کشیدن گذشته... وقتی یه زن سیگار بکشه یعنی کار از گریه کردن گذشته...! . . . وای بر من !!! دیگری مرا سوزاند و من سیگار را ... . . . بعضی آدما باید مثل پاکت سیگار برچسب هشدار داشته باشن تا فراموش نکنی که دوست داشتنشون از درون نابودت می کنه … . . . خدایا ! بیا قدم بزنیم ... سیگار از من ... باران از تو .... . . . همیشه من بودم سیگار به دست.... وقتی تنها شدم.... وقتی دلم شکست..... . . . باشی یا نباشی زندگی میگذرد ! اگر باشی با تو اگر نباشی با سیگار … . . . همیشه دو نخِ آخر سیگارتو پشت سر هم بکش تا سیگارِ آخر زیاد تنهایی نکشه … . . . سیگار هم نشدیم که ترک کردنمون سخت باشه … . . . وقتی تو نیستی هیچ دری به روم باز نیست ، جز در پاکت سیگار.... . . . وای از نیمه شبی که بیدار شوم ، تو را بخواهم.... و پاکت سیگارم خالی باشد … . . . عادت ندارم سیگارم را با آتش دیگران روشن کنم دلم با آتش دیگران سوخت برایم کافی بود …! . . . دوستی گفت : به آتش میکشی پولت را برای سیگار ؟ گفتم : پولم !؟!؟! من خودم را به آتش کشیده ام برای او ! . . . سیگار یه درس خوبی به من داد : به پای کسی بسوز که نفسشو خرجت کنه … . . . زندگی مثل سیگار است ، روشن که شد ، بکشی یا نکشی ، تا انتها می سـوزد ! . . . تو کنار می کشی … من سیگار !!! . . . بچه که بودم نقاشی میکشیدم بزرگتر شدم از هیجان جیغ میکشیدم فهمیدم چه خبره دور و برم ، درد کشیدم حالا دیگه نه درد میکشم نه جیغ نه نقاشی !!! سیگار میکشم … . . . این سیگار که در دستانم هست دارد میسوزد و صدایش درنمیاید … مثل من … . . . هوای تو از دود سیگارم هم مضر تر است … دود سیگار به سرفه ام میاندازد ؛ هوای تو به گریه ام !!! . . . سیگار عشق نیست … آخرین پناه عاشق است … . . . نخی سیگار ، پکی عمیق و لبخند تو رووی دیوار … دود می شویم همه با هم امشب ! . . . به سلامتی اونی که بیکسه، ولی ناکس نیست ... . . . به سلامتی کسیکه تو خیالمونه ولی بیخیالمونه ... . . . به سلامتی همه ی اونایی که مارو همین جوری که هستیم دوست دارن ... . . . به سلامتی همه ی رفقای بامعرفتی که بدون اینکه خبرشون کنیم میان و کامنت میذارن! . . . به سلامتی دختری که گیتار به دست،ملودی زده و نفروخته تن.... . . . اینقدر سیگار نکش میمیری گفتم:اگر نکشم میمیرم گفت:اگر بکشی با درد میمیری گفتم:اگر نکشم از درد میمیرم گفت:هوای دودی جلوی درد رو نمیگیره گفتم:هوای صاف جلوی مرگو میگیره؟. . . یه کم نگاهم کرد و گفت:بکش . . . حالا که نیستی ... مرد شده ام........... بسته بسته سیگار میکشم تا تو را دود کنم در خیال زنانه ام . . . به سلامتی فاحشه های شهر که جز خود، کسی را نفروختند !!! . . . ما که از دنیا داریم میکشیم بذار روزی یه پاکتم سیگار بکشیم . . . هرکجا دردم سنگین تر شد سیگارم را سنگین تر کشیدم میدانم روزی فرا خواهد رسید که دیگر سیگار هم به سنگینی دردم تعظیم کند . . . عجـــــــــیب است...!! یــــک جای کــار اشــــکال دارد ! نه به پدرم رفته ام، نه به مادرم ! مــــــــن بر بــــــــاد رفته ام . . . . . . . زندگی یک نخ سیگار است ، در دست زمان . . . . . . یه دوست خوب بهم گفت ” وقتی که خوشحالی سیگارت رو بکش ، اینجوری حتماً سیگاری نمیشی ! “ . . . از این ذهن پریشان ! از این احساس در آلود ! از این هزیانهای گاه و بی گاه ! از این سیگار ! از این روح سردر گم ! چرا بیراهه بروم . . . من از دست خودم خسته ام . . . . . روشن میکنم سیگاری دیگر تا شاید غمی را بسوزانم . . . شاید این قلب بیمارم سبکتر شود . . . شاید زندگی رنگ دیگری بگیرد . . . شاید . . . . . . نپرس چرا سیگار میکشی ! بپرس چی میکشی که انقدر سیگار میکشی . . . ! . . . سیگار را بکش،از طرفی که میسوزد! اگرمیخواهی بدانی که چه میکشم....! . . . و اینک... تنها از ابری که از سیگارم بلند می شود امید باران دارمـــ...!!! RE: ی سیگار.... - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-04-2014 میــشـہ یڪـــҐ ؋ونـــتشــو بزرگ تــر ڪْنیــב ؟! مــטּ واقعــا نتونستҐ بخونم! RE: ی سیگار.... - هلی - 07-04-2014 (07-04-2014، 13:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سعیمو کردم.ولی نشد الان چیکار کنمش؟ ![]() RE: ی سیگار.... - -Edgar - 07-04-2014 لطفا رنگ های واضع تر برای نوشته هات بزار RE: ی سیگار.... - h.b 77 - 14-05-2014 قشنگ بود |