انجمن های تخصصی  فلش خور
آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... (/showthread.php?tid=100681)

صفحه‌ها: 1 2 3

آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - ғдф!ทд ^ــ^ - 10-04-2014

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت : ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد
آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... 1
مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری گ... می خوری تو و هفت جد آبادت … خجالت نمی کشی؟ …
جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد
خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم … حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم
مرد خشکش زد … همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد …

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 27-01-2015

ـــــــــ آفرین به این جوان که حداقل بویی از انسانیت برده بوده ـــــــــــ من که لایک کردم ایشاالله خدا هم لایکش کنه ـــــ_ــــ_
مرده باید مواظب زنش میبود !

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - تیک تاک13 - 08-02-2015

این جوون ازقبل خانومه رودیده که بدحجاب بوده
پس اجازه واس چی میخواست؟

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - armin van buuren - 09-02-2015

تقصیر زنه یا اون مرده نیست تقصیر اصلی به ادمای اون بازار بر میگرده که چه قدر هوسران هستن و نمیتونن مقاومت کنن

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - خوشتیپ انجمن - 09-02-2015

(09-02-2015، 18:45)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر زنه یا اون مرده نیست تقصیر اصلی به ادمای اون بازار بر میگرده که چه قدر هوسران هستن و نمیتونن مقاومت کنن

بله دقیقا:301::301::301::301::301::301:

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - ❤️Arsham ❤️ - 09-02-2015

خاك تو سر اون دختره كنن

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 11-02-2015

(08-02-2015، 22:56)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جوون ازقبل خانومه رودیده که بدحجاب بوده
پس اجازه واس چی میخواست؟

واقعا نمیخواسته نگاه کنه که میخواسته یه جورایی به شوهر زنه بفهمونه که حجاب زنش بده

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - سرباز خدا - 11-02-2015

(09-02-2015، 18:45)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...
شما ازدواج کردی بذار زنت ارایش کنه...
بعد به مردم با فرهنگ و بی فرهنگ بگو نگاش نکنن!

نمیتونی جلو جلب توجه رو بگیری
ولی میتونی از همون اول جوری باشی نگاه ناموست نکنن

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - ✓SHINE AGAIN✓ - 11-02-2015

خیلی قشنگ و جالب بود
ایولا به اون جوون
واقعا خوب بود

RE: آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... - armin van buuren - 11-02-2015

(11-02-2015، 17:17)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...
شما ازدواج کردی بذار زنت ارایش کنه...
بعد به مردم با فرهنگ و بی فرهنگ بگو نگاش نکنن!

نمیتونی جلو جلب توجه رو بگیری
ولی میتونی از همون اول جوری باشی نگاه ناموست نکنن

من زن نخواهم گرفت که قرار باشه اینو بهش بگم 

از ایرانم میخوام برم به خاطر همین مسایل

مردم با فرهنگ که قطعا نگاه نمیکنن ما منظورمون همون بی فرهنگاس خب ما از اونی که بی فرهنگه انتظار داریم نگاه نکنه...!!! 

این چیزا بیشتر تو ایران جریان داره 

من دیدم (حالا نه خیلی) پسره تو خیابون یه جور به باحجابه نگاه میکنه که انگار ادم فضایی دیده اینا که باحجاب و بی حجاب حالیشون نمیشه