![]() |
الان اوضاع چطوره؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: الان اوضاع چطوره؟ (/showthread.php?tid=100734) صفحهها:
1
2
|
الان اوضاع چطوره؟ - ғдф!ทд ^ــ^ - 10-04-2014 سلام.من رفتم
از مادرم, پدرم ,خاکم , ناموسم ,دخترم , دفاع کنم
رفتم که ، دروغ نباشه ، احترام کم نشه
همدیگرو درک کنیم ، ریا از بین بره ، دیگه توهین نباشه
محتاج کسی نباشیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان اوضاع چطوره؟؟؟ ![]() داداش اوضاع خیلی عالیه مردم همدیگرو فحش مادر میبندن داداش این مرد با سنش به خاطر اینکه پیش زن و بچه اش شرمنده نشه شبا هم کار میکنه ![]() ![]() داداش سالی چند تا از این حادثه ها داریم
یه مرد زن و بچه اش رو تو اسید سوزوند چشمای جفتشون از کاسه دراومده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() داداش تو مصرف مواد مخدر اول شدیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() و این داداشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() داداش اوضاع خیلی بهتر از ایناست و حتما مهدی صاحب زمان هم دلش از ما خونه! خونه!خونه! [b]آقا شرمنده ایم[/b] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: الان اوضاع چطوره؟ - SOLDIER - 19-04-2014 اوضاع خوبع ناموس فروشي رو دور قيمته ملتم فقط گفتار خوبش فوشو تهمته RE: الان اوضاع چطوره؟ - KᏙ¥றᏙƝ - 22-04-2014 اـلــﺂـنــ اـوـضــاـعــ اــفــــتـــضــاـحــ ــهــ ـســـتـــشــ RE: الان اوضاع چطوره؟ - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 03-11-2014 هع تفاوت را احساس کنید! اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-04-2015 ببخشید اگر ناراحت کننده است (فکر کنم حرف دل شهداست)
میخواستم بزرگ بشم درس بخونم مهندس بشمسلام هم وطن. خاکمو آباد کنم زن بگیرم مادر و پدرمو ببرم کربلا دخترمو بزرگ کنم ببرمش پارک ,تو راه مدرسه باهم حرف بزنیم خیلی کارا دوست داشتم انجام بدم خوب نشد باید میرفتم از مادرم, پدرم ,خاکم , ناموسم ,دخترم , دفاع کنم رفتم که دروغ نباشه احترام کم نشه همدیگرو درک کنیم ریا از بین بره دیگه توهین نباشه محتاج کسی نباشیم الان اوضاع چطوره؟؟ ![]() اوضاع خيلي خوبه پدر بزرگه سالي 2بار مكه ميره ولي يه بار نيومد دست نوه اش رو بگيره. داداشي اوضاع خيلي عاليه دختره با نامزدش تا دم دانشگاه ميره داخل دانشگاه با چند نفر ديگه هم هست ![]() ==================================== ![]() داداش اوضاع از اين بهتر نميشه پسراي سرزمينت ابروهاشونو برميدارن مثل دخترا ![]() داداش اوضاع خيلي قشنگه =============================== مردم همديگرو فحش مادر ميبندن داداش اين مرد با سنش به خاطر اينكه پيش زن و بچه اش شرمنده نشه شبا هم كار ميكنه ================================== داداش سه هزار ميليارد اختلاس كردند اما انگار نه انگار كه اتفاقي افتاده و به سادگي ازش گذاشتند.... ================================= داداش گل نخريدن ازش هيچ ، بدجوري هم دلش رو شكستن... ![]() ================================ داداش ميگن فقط شبكه bbc نبود كه عكس بگيره اينجوري به يتيم ها كمك ميكنن مثل امام علي مخفيانه نميرن كه نشناسنشون ![]() =================================
داداش شما رشادت كردين ولي جومونگ شد سنبل رشادت..... داداش قويترين مرد جهان رو يه نوجوان 17 ساله كشت.. ![]() =======
داداش يهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ مـــــــادردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ چندتا بچه رو نگه ميداره آخ نميگه اما چندتا بچه يه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ مـــــــادردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♥ رو نگه نميدارن.. ![]() داداش دختر سرزمين ات تو سن كم داره كار ميكنه كه شما به خاطر آسايش اينا از خودتون گذشتين ![]()
داداش سالي چند تا از اين حادثه ها داريم...
=========== يه مرد زن و بچه اش رو تو اسيد سوزوند
چشماي جفتشون از كاسه دراومد.
![]() داداش تو مصرف مواد مخدر اول شديم...
![]() داداش آذربايجان خيلي سرده ....
![]() داداش اين كوچولو تو جوب هاي كشورت پيدا شد
ببين چه اوضاع خوبه
![]() داداش داداش داداش
![]() RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - オスイン - 01-04-2015 هههههههههههه فک نمی کردم روز های اول که اومده بودی حرف از دنیا میزدی الان امضات نشانه شیطان پرستیه RE: الان اوضاع چطوره؟ - s-a-h-a-r2118 - 01-04-2015 مرسی عالی بود....الان اوضاع واقعاخوبه ک جنینا تو جوب پیدامیشن....اوضاع خوبه ک خیانت زیادشده.......اوضاع الان عالیه غمتون نباشه RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-04-2015 (01-04-2015، 11:16)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امضاي من؟ RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - オスイン - 01-04-2015 پس حتما اواتار من شما ها کسی رو سنبل خودت قرار دادی که دینش با دین ما فرق داره و بودای RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-04-2015 (01-04-2015، 15:13)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ن بودايي نيست مسيحيه |