![]() |
بیا تو حالشو ببر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بیا تو حالشو ببر (/showthread.php?tid=101020) |
بیا تو حالشو ببر - αѕтer - 12-04-2014 معنی کامنت های دختران در فیسبووووووووووووووووووووووق ﻋﮑﺴﺖ ﻗﺸﻨﮕﻪ = ﺩﻭﺱ ﭘﺴﺮ ﻣﻦ ﻣﯿﺸﯽ؟! ﺑﺎﺑﺎ ﻭﺭﺯﺷﮑﺎﺭ = ﻋﺎﺷﻖ ﻫﯿﮑﻠﺘﻢ! ﻻﯾﮏ = ﺧﻮﺷﻢ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺯﺕ! ﺑﭽﻪ ﭘُﺮﺭﻭ = ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ! ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ = ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺎﻫﯿﯿﯽ! ﻧﺨﯿﺮ = ﺑﻠﻪ! ﺩﯼ = ﺍﯼ ﺷﯿﻄﻮﻥ! ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻮﺩ = ﺑﺎﺑﺎ ﯾﮑﻢ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻦ! ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ = ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﯼ! ... ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺴﺘﻢ ﻭ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻣﯿﺎﺩ = ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺯﻣﻮ ﺑﮑِﺶ! ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﻻﻻ = ﺑﻬﻢ ﺷﺐ ﺑﺨﯿﺮ ﺑﮕﻮ! ﭼﺮﺍ ﮐﻢ ﺁﻧﻼﯾﻦ ﻣﯿﺸﯽ؟ = ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ! ﺑﯿﺎ ﭘﯽ ﺍﻡ = ﺩﺍﺭﻡ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﻣﯿﺸﻢ! ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ = ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﯿﺮ! ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻋﻼﻗﻪ ﺩﺍﺭﯼ؟ = ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ! ﻫﻤﺶ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﺴﺘﯽ = ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ﺍﺯ ﺣﺴﻮﺩﯼ! ﺑﻬﺖ ﻗﻮﻝ ﻧﻤﯿﺪﻡ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﯿﺮﻡ = ﺗﺎ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻢ! ![]() ![]() ![]() یکی از قابلیت های بسیار ارزشمندی که مامان من داره تو رُند کردن ساعته! به طور مثال صبح که میخواد منو بیدار کنه ساعت که میشه 9:05 دیگه نمیگه 9 میگه پاشو ساعت 10 شداااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() به دوستم میگم کیف پولت چه قدر قشنگه..... میگه چرم مشهده!!!!!!!! ،عموم از المان اورده یعنی صداقتش تو حلقممممم..... ![]() ![]() ![]() تلویزیون LG تبلیغ ساخته به مشتریان به ازای هر گل ایران تو جام جهانی جایزه میده! خو لامصب بگو جایزه نمیدم خودتو راحت کن دیگه ![]() ![]() ![]() من فلج به دنیا اومدم,ولی به زندگی امید داشتم,تا اینکه سرطان گرفتم و شش ماه بعد فهمیدم ایدز دارم!ازوقتی توی آزمایش آخرم فهمیدم که دیابت هم دارم,دیگه به کل دپرس شدم...تااینکه ... کفش تن تاک رو خریدم!!! دیگه از ایدز و سرطان خبری نیست!!!! تازه,قراره توی مسابقات دوی استقامت هم شرکت کنم!:- ![]() ![]() ![]() اشتباهی سس ریختم تو ســوپ ، مامانم گفت خدایا چرا این بچه رو شفا نمیدی خوب شه؟ آخه چی از بزرگیت کم میشه؟ ! خدایی همچین با سوز گفت خودمو رو ویلچر با دهن کج تجسم کردم اصن جیگرم آتیش گرفت, شمام برای شفای من دعا کنید. ![]() ![]() ![]() اصفهانیه داشت آدرس خونشون رو به دوستش میداد بعد … میای از در ورودی آپارتمان، داخل میشی میری سمت آسانسور … دکمه طبقه نهم آسانسور رو با آرنج میزنی …. وقتی اومدی بالا از آسانسور که بیای بیرون، سمت چپ خونه منه …. با آرنج در میزنی و منم در رو باز میکنم …. دوستش میگه: به نظر آسون میاد ولی چرا باید با آرنج در بزنم؟ اصفهانیه میگه: چی؟؟!! یعنی دست خالی اومدی دیدنم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() این آقایونی كه میگن یك تار موی همسرم رو با دنیا عوض نمیكنم . . . . . . . . . اگه همون تار مو رو توی قرمه سبزی خوش عطر ناهارشون ببینن،بازم همین نظر رو دارند آیا؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ﺗﻤﺴﺎﺡ ﺭﻭ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﮕﯿری . . . . . .ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺟﺮﺕ ﻣﯿﺪﻩ ! ﺁﺧﻪ ﻣﻦ ﻧﻤﯽﻓﻬﻤﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺶ؟ ﺟﺪﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ؟ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﻫﻢ ﻗﺪ ﺗﻮﺋﻪ؟ ﺷﻮﺧﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎﻫﺎﺕ؟ ![]() ![]() ![]() نـحـوه ی روبوسیِ عیــد اولی:به به به ســـلام سال نو مبارکــــــــــــــ دومی:ســـــلام ســالِ “مـــاچ” نُــوِ “مـــاچ” شماهم “مــــــاچ” مبارکــــــــــ ینی دقیقا همینجوریه ! ![]() ![]() ![]() اطلاعیه نوروزی : هرکس عیدی مرا قبل از تحویل سال بدهد از 20 درصد جایزه خوش حسابی برخوردار می شود! هر پنج هزار تومان یک امتیاز ! ![]() ![]() ![]() ![]() - system 2- sound card 3-syntax 4- CPU 5- CD drive 6- super I/O 7-SBS هفت سین پچه های کامپیوتر عیدتون بدون Error RE: بیا تو حالشو ببر - BlAcK dAy - 12-04-2014 عالی بود 3 پاسسسسسسسس:cool: RE: بیا تو حالشو ببر - noosha joon - 12-04-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو حالشو ببر - تارانا - 12-04-2014 حال نکردم ![]() RE: بیا تو حالشو ببر - ( lιεβ ) - 12-04-2014 فـکر مـــیکــنَمـ تـِکــرآری !! RE: بیا تو حالشو ببر - ♥amir ali♥ - 12-04-2014 دمت گرم خسته نباشی! ![]() RE: بیا تو حالشو ببر - bita joooon - 12-04-2014 عالیییییییییییییییی دمت گرم ![]() RE: بیا تو حالشو ببر - αѕтer - 17-04-2014 (12-04-2014، 16:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نچ تکراری نبودددددد ![]() ![]() RE: بیا تو حالشو ببر - پسر ایزانی1 - 17-04-2014 هههههه عالی بود RE: بیا تو حالشو ببر - پری خانم - 18-04-2014 مرسی ![]() |