انجمن های تخصصی  فلش خور
راز خوشمزه شدن بستني - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: راز خوشمزه شدن بستني (/showthread.php?tid=101946)



راز خوشمزه شدن بستني - Mιѕѕ UηυѕυαL - 17-04-2014

گروهي از پژوهشگران آمريکايي کشف کردند که در اثر برخورد حباب هاي موجود در بستني چه اتفاقي رخ مي دهد و نشان دادند که با اين کشف مي توان طمع بستني ها را بهتر کرد.


به گزارش مهر، تاکنون اين نکته که در اثر برخورد ميان حباب هاي بستني چه اتفاق رخ مي دهد به عنوان يک مسئله غيرقابل حل باقي مانده بود.

در حقيقت نيروي حاصل از برخورد اين حبابها بسيار کمتر از آن چيزي است که امکان رصد و بررسي آن وجود داشته باشد.

اکنون گروهي از محققان موسسه تحقيقات بر روي مواد از دانشگاه ملبورن با استفاده از يک ميکروسکوپ نيروي اتمي موفق شدند راز برخورد حباب هاي صابون و بستني را کشف کنند.

ميکروسکوپ اتمي تهيه تصاويري با وضوح تصوير بالا از اجسام چند نانومتري را امکانپذير مي کند.

اين گروه از دانشمندان شامل مهندسان ، رياضيدانان و شيميدانان در اين تحقيقات با استفاده از ميکروسکوپ نيروي اتمي و دستگاه هاي ويژه دستکاري ماده در مقياس نانومتري موفق شدند نيروي ساخته شده از برخورد حباب هاي نانويي را ثبت و اندازه گيري کنند.

براساس گزارش International Business Times ، اين کشف براي درک و بررسي روشي که با آن حبابها به يکديگر برخورد مي کنند نقش مهمي ايفا کرده و به بهبود پايداري و کيفيت محصولاتي چون بستني کمک مي کند.


RE: راز خوشمزه شدن بستني - SiNẵ_D - 18-04-2014

ممنون