انجمن های تخصصی  فلش خور
سقوط مرگبار بهمن در اورست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: سقوط مرگبار بهمن در اورست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (/showthread.php?tid=102040)



سقوط مرگبار بهمن در اورست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Mσηѕтєя Gιяℓ - 18-04-2014

بر سقوط بهمن در قله اورست دست کم شش نفر جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، این افراد به احتمال زیاد شرپاهای sherpa نپالی بودند که مسیر را برای صعود به قله آماده می کردند.

در اصطلاح کوهنوردی شرپا به مردمان محلی نپال گفته می شود که کوهنوردان را برای صعود به قله راهنمایی و به آنها در حمل بار کمک می کنند.

آنگ چرینگ شرپا رئیس انجمن کوهنوردی نپال اعلام کرد: امدادگران تاکنون چهار جسد را یافتند و تلاش می کنند دو جسد دیگر را از زیر برف بیرون بکشند.

بهمن ساعت شش و 45 دقیقه به وقت محلی از ارتفاع حدود 5800 کیلومتری در منطقه‌ای موسوم به«پاپ‌کورن فیلد» که به یخچال خومبو می رسد، سقوط کرد.

شماری کوهنورد نیز زخمی شدند اما به تعداد دقیق آنها اشاره نشده است.

یکی از مسئولان وزارت گردشگری نپال که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت قربانیان نپالی‌الاصل بودند و مسیر را برای صعود به قله پیش از فصل صعود که اواخر آوریل آغاز می شود، آماده می کردند.

وی گفت: «می دانیم که 14 کوهنورد نپالی تجهیزات و وسایل را به این منطقه می بردند اما هنوز نمی دانیم چند نفر گرفتار بهمن شدند».
سقوط مرگبار بهمن در اورست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1