کیک کشمشی و پرتقالی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک کشمشی و پرتقالی (/showthread.php?tid=102214) |
کیک کشمشی و پرتقالی - ...ab... - 19-04-2014 مواد لازم: روغن مایع نصف لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد آرد یک ونیم لیوان کمی بیشتر بکیم پودر 1 قاشق غذاخوری وانیل سر قاشق چای خوری شیر نصف لیوان جوش شیرین نوک قاشق چایخوری رنده شده قسمت نارنجی پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری کشمش پلویی 2 قاشق طرزتهیه: در کاسه و یا ظرفی گود روغن مایع و شکر را خوب با هم مخلوط کرده و با مخلوط کن به هم میزنیم تا یک دست شود. تخم مرغها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و پس از شکستن و ریختن داخل مواد با همزن مواد را مرتب میزنیم . ( یعنی تخم مرغ اولی را شکسته اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم و دو تای دیگر هم به همین ترتیب یکی پس از دیگری با فاصله زمانی). سپس شیر و وانیل را اضافه می کنیم و همچنان با همزن مخلوط می نماییم. آرد و بکیم پودرو جوش شیرین را که قبلا حاظر کرده بودیم ( بکیم پودرو جوش شیرین را داخل آرد ریخته و از الک رد میکنیم تا آردمان سبک شود.) کم کم به موادمان می افزاییم و همچنان هم میزنیم تا بر روی مواد ما حباب حاصل شود ، حالا مواد ما حاظر است. نصف مواد را در ظرف دیگر ریخته و با کشمش قاطی میکنیم . و نصف دیگر را با پوست پرتقال به طور کامل مخلوط می نماییم. دو ظرف مخصوص کیک که نچسب هست را با کره کاملا چرب میکنیم و مواد را در هر دو میریزیم و در فر که قبلا رو۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گزاشته بودیم و گرم شده قرار می دهیم. بعد از ۲۰ دقیقه یک چوبکبریت داخل کیک کرده و در میاریم اگر مواد به چوبکبریت نچسبیده باشد یعنی کیک ما حاظر هست در غیر اینصورت زمان را ادامه میدهیم. نوش جان منبع:www.beytoote.com RE: کیک کشمشی و پرتقالی - ☆รคђคг★ - 19-04-2014 فك كنم خوشمزه بآشه ^___^ |