انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد آلاسکا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد آلاسکا (/showthread.php?tid=10302)



سالاد آلاسکا - امیررضا* - 27-06-2012

سالاد آلاسکا



مواد لازم:



ژامبون گوشت 150 گرم

پیاز 100 گرم

خیار شور 100 گرم

گوجه فرنگی 100 گرم

فلفل دلمه ای 100 گرم

کنسرو ذرت 150 گرم

سرکه و روغن زیتون برای چاشنی

نمک و فلفل به میزان لازم



همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.



*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.

**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.

***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.