![]() |
انواع اسپاگـــتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: انواع اسپاگـــتی (/showthread.php?tid=10308) |
اسپاگتی با سس زبان - امیررضا* - 27-06-2012 اسپاگتی با سس زبان مواد لازم: پاستای آبکش شده 1 بسته یا 300 گرم زبان پخته گوساله یا گوسفند 250 گرم کره 30 گرم نمک و فلفل به میزان لازم قارچ 200 گرم فلفل دلمه ای رنگی 150 گرم پنیر پارمزان پودر شده 3 قاشق غذاخوری سس بشامل آماده 1 پیمانه برای پختن زبان ابتدا هویج خرد شده، کرفس نگینی خرد شده، فلفل دلمه ای ریز شده را با هم کمی داخل روغن تفت میدهیم بعد زبان را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد وقتی کامل پخته شد نمک اضافه میکنیم بعد از ده دقیقه حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد خنک شوند. مواد خیلی نباید سرد شود چون اگر زیاد سرد شود پوست زبان جدا نمیشود. وقتی مواد کمی خنک شود زبان را پوست کنده و خرد میکنیم. کره را داخل ظرف روی حرارت میگذاریم تا آب شود بعد فلفل دلمه ای خرد شده را داخل آن تفت میدهیم تا سبک شود بعد قارچ ورقه شده نازک را اضافه میکنیم و نمک و فلفل به میزان کم اضافه میکنیم. چون هم سس بشامل نمک دارد هم زبان به خاطر همین در این مرحله مقدار کمی اضافه میکنیم. مواد را تفت میدهیم. هر فرم پاستا دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید. زبان را به مواد اضافه میکنیم. میتوان به جای زبان از گوشت سینه مرغ هم استفاده کرد. سس بشامل را به مواد اضافه میکنیم وقتی که سس مقداری داغ شد پنیر را اضافه میکنیم تا با حرارت آب شود. میتوان پنیر را موقع سرو هم اضافه کرد. مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم. برای تهیه سس بشامل 10 گرم کره را آب میکنیم و یک عدد پیاز متوسط رنده شده را با پیاز تفت میدهیم بعد 2 قاشق آرد اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس 2 پیمانه شیر بعد از تفت دادن اضافه میکنیم و تا غلیظ شدن سس مرتب آن را هم میزنیم. پاستا را با نمک و آبلیمو و روغن مایع جوشانده و آبکش کرده ایم داخل ظرف میکشیم و سس را کنار آن میکشیم. چون پاستا را دم نمیگذاریم برای اینکه خوب پخته شود موقع جوشاندن آن زمان زیادی یعنی یک ربع به آن میدهیم تا کامل بجوشد و پخته شود. اسپاگتی با عطر ریحان! - Apathetic - 25-11-2012 موادلازم: اسپاگتی پخته=۴ لیوان/ ۶۴۰ کیلوکالری ▪ پیاز خرد شده= یک لیوان/ ۲۵ کیلوکالری ▪ سیر خرد شده= ۳ حبه/ ۱۰ کیلوکالری ▪ گوجه فرنگی خردشده=۳ لیوان/ ۷۵ کیلوکالری ▪ ریحان خرد شده=یک لیوان/ ۲۵ کیلوکالری ▪ پنیر پارمزان= ۱۰۰ گرم/ ۱۰۰ کیلوکالری ▪ روغن کانولا=۲ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کیلوکالری ▪ نمک و فلفل= به میزان دلخواه/ صفر طرزتهیه: ابتدا پیاز را در روغن تفت بدهید. قبل از طلایی شدن، سیرها را نیز بیفزایید و در ادامه، گوجه فرنگی ها را هم اضافه کنید. در قابلمه ای دیگر، اسپاگتی ها را بدون خرد کردن، در آب در حال جوش بریزید و بگذارید نرم شوند. در ظرفی که مشغول تهیه سس هستید ادویه ها را نیز اضافه و در مرحله پایانی، برگ های تازه ریحان را با انگشت خرد کنید؛ البته نه به قطعات ریز و منظم. پس از آبکش کردن اسپاگتی ها تمام رشته ها را با مایه سس مخلوط کرده و کمی حرارت بدهید و بلافاصله سرو کنید. هنگام خوردن نیز روی تمام محتویات، پنیر پارمزان بپاشید. این غذا تقریبا دارای ۱۰۵۵ کیلوکالری انرژی است و در صورتی که آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید، ۲۶۰ کیلوکالری انرژی خواهد داشت. همراه شدن این غذا با کمی سس و ظرفی پر از ماست یا سالاد، میزان کالری دریافتی را به ۴۰۰ کیلوکالری می رساند. اسپاگتی:جزیره سیسیل - Apathetic - 25-11-2012 مواد لازم : سيب زميني= 250 گرم كره= 2 قاشق سوپخوري سير =2 عدد گوشت گوسفند= 100 گرم قارچ= 100 گرم جعفري ساطوري شده= 1 قاشق سوپخوري ماهي كولي= 4 عدد زيتون سبز= 12 عدد پياز داغ عسلي= 400 گرم روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري پنير پيتزا= 1 قاشق سوپخوري طرز تهيه : پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيدمطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد RE: اسپاگتی:جزیره سیسیل - serpico - 27-11-2012 همه ی انواع اسپاگتی در یه موضوع قرار میگیره |