![]() |
ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند (/showthread.php?tid=10341) |
ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند - Ali MuSiC - 27-06-2012 مواد لازم: پیاز=۱ عدد سیر=۳ حبه روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی=۶۰۰ گرم پوره یا آب گوجه فرنگی=۴/۳ پیمانه فلفل قرمز تند=۱ عدد نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم میگوی تازه=۲۰۰ گرم فیله ماهی=۴ تا ۶ تکه آب لیمو ترش تازه=۴/۱ پیمانه جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا طرز تهیه: پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید. در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد. سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید. |