![]() |
لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن (/showthread.php?tid=103606) |
لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-04-2014 ![]() 2014 Billboard Latin Music Awards Nominees & * Winners Artist of the Year * Marc Anthony Prince Royce Jenni Rivera Romeo Santos New Artist of the Year * Luis Coronel Codigo FN Leslie Grace Roberto Junior y Su Bandeño Tour of the Year * Luis Miguel Marc Anthony Emmanuel & Mijares Alejandro Fernandez * Shakira Social Artist of the Year Enrique Iglesias Pitbull Prince Royce Crossover Artist of the Year * Bruno Mars Christina Aguilera Rihanna Robin Thicke Hot Latin Song of the Year * Marc Anthony "Vivir Mi Vida" Enrique Iglesias feat. Romeo Santos "Loco" Prince Royce "Darte Un Beso" Romeo Santos "Propuesta Indecente" Hot Latin Song of the Year, Vocal Event * Enrique Iglesias feat. Romeo Santos "Loco" Alejandro Fernandez & Christina Aguilera "Hoy Tengo Ganas De Ti" Thalia feat. Prince Royce "Te Perdiste Mi Amor" Carlos Vives feat. Michel Telo "Como Le Gusta a Tu Cuerpo Hot Latin Songs Artist of the Year, Male * Prince Royce Marc Anthony Daddy Yankee\ Romeo Santos Hot Latin Songs Artist of the Year, Female * Thalia Christina Aguilera Leslie Grace Jenni Rivera Hot Latin Songs Artist of the Year, Duo or Group * La Arrolladora Banda El Limon De Rene Camacho Banda El Recodo de Cruz Lizarraga Banda Sinaloense MS de Sergio Lizarraga Voz De Mando Airplay Song of the Year * Marc Anthony "Vivir Mi Vida" Enrique Iglesias feat. Romeo Santos "Loco" La Arrolladora Banda el Limon de Rene Camacho "El Ruido de Tus Zapatos" Prince Royce "Darte Un Beso" Digital Song of the Year * Marc Anthony "Vivir Mi Vida" Daddy Yankee "Limbo" Prince Royce "Darte Un Beso" Romeo Santos "Propuesta Indecente" Streaming Song of the Year * Prince Royce "Darte Un Beso" Marc Anthony "Vivir Mi Vida" Enrique Iglesias feat. Romeo Santos "Loco" Romeo Santos "Propuesta Indecente" Top Latin Album of the Year * Marc Anthony "3.0" Alejandro Fernandez "Confidencias" Jenni Rivera "La Misma Gran Señora" Jenni Rivera "Joyas Prestadas: Pop" Top Latin Albums Artist of the Year, Male * Marc Anthony Alejandro Fernandez Gerardo Ortiz Prince Royce Top Latin Albums Artist of the Year, Female * Jenni Rivera Natalie Cole Rocio Durcal Ednita Nazario Top Latin Albums Artist of the Year, Duo or Group * La Arrolladora Banda el Limon de Rene Camacho Calibre 50 Il Volo Voz de Mando Latin Pop Song of the Year * Marc Anthony "Vivir Mi Vida" Daddy Yankee "Limbo" Enrique Iglesias feat. Romeo Santos "Loco" Prince Royce "Darte Un Beso" Latin Pop Songs Artist of the Year, Solo * Prince Royce Marc Anthony Daddy Yankee Romeo Santos Latin Pop Songs Artist of the Year, Duo or Group * Chino & Nacho Alexis & Fido Jesse & Joy Wisin & Yandel Latin Pop Album of the Year * Alejandro Fernandez "Confidencias" Andrea Bocelli "Pasion" Jenni Rivera "Joyas Prestadas: Pop" Carlos Vives "Corazon Profundo" Latin Pop Albums Artist of the Year, Solo * Alejandro Fernandez Ricardo Arjona Andrea Bocelli Jenni Rivera Latin Pop Albums Artist of the Year, Duo or Group * Il Volo Jesse & Joy Los Bukis Maná ... لـابـد میخایـد بگید هیچکـدوم رو نمیشناسید !! |: خوب منم نمیشنـاسم:hiccp: RE: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-04-2014 باز خوبه مارک انتونی و پیت بول و انریکه هس:| وگرنه من تا حالا اسم اینا به گوشم نخورده ![]() RE: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-04-2014 اینا کین دیگه |: [!!] !؟ .. -_- هرکی هستن خُدا بشون بده برکت |: مبارکشون باشهه ^_^ سپاسسس (; RE: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 26-04-2014 مـن هـمـشـونـو مـیـشـنـآسـم !! حـا ایـنـگـآر چـقـد شـآهـکـآر کـردم مـیـشـنـآسـم -_- {!!!} سـپـآس RE: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - mahdi f.m - 26-04-2014 دمت گرم RE: لـیـسـت نـامـزد ها و بـرنـدگـان مـراسـم بیـلـبـورد لـاتیـن - عارفه - 20-12-2014 خب اعتراف میکنم فقط پیت بول و پرینس رویس و مارک انتونی و کریستینا اگلیرا و شکیرا و رومئو سانتوس و ریحانا و رابین تینک رو میشناسم=||||||||||| چه قد زیاد شدن=|||| |