![]() |
کیک خرما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک خرما (/showthread.php?tid=10393) |
کیک خرما - امیررضا* - 27-06-2012 کیک خرما مواد لازم: خرمای خرد شده 1 پیمانه تخم مرغ کامل 3 عدد شکر 5/1 پیمانه کره ذوب شده یک دوم پیمانه آرد 2 پیمانه شیر 4/3 پیمانه وانیل یک دوم قاشق چایخوری (برای بوی ضخم تخم مرغ) دارچین 1 قاشق مرباخوری گردو نگینی شده 1 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری عسل در صورت دلخواه برای روی کیک تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم میزنیم تا حجم مواد دقیقاً 2 برابر شده و غلیظ شود دقت کنید که تمام کیفیت این کیک به خوب زدن تخم مرغ است. کره ذوب شده را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم شیر اضافه میکنیم و سپس آرد را که حتما 2 یا 3 بار الک کرده ایم و با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده ایم کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشود و مخلوط میکنیم. میتوان نیمی از خمیر را داخل قالب ریخت و مخلفات را داخل آن ریخت و بعد بقیه خمیر را ریخت اما ما به طریق دیگری تهیه میکنیم. اگر پوست خرماها ضخیم است جدا میکنیم وگرنه با پوست استفاده میکنیم. گردو را به مواد اضافه میکنیم و خرماها را که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم در آخر اضافه میکنیم تا موقع هم زدن له نشوند بقیه آرد و بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم مواد را داخل قالب تفلون میریزم اگر قالب تفلون نبود حتماً کاغذ می اندازیم. ارتفاع قالب 7 الی 10 سانتی متر باشد. مواد را داخل فر 350 درجه طبقه وسط میگذاریم به مدت 1 ساعت بپزد. |