![]() |
پیتزای ایتالیایی مارگاریتا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزای ایتالیایی مارگاریتا (/showthread.php?tid=10395) |
پیتزای ایتالیایی مارگاریتا - امیررضا* - 27-06-2012 پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است: ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند. خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ نمک و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه: • فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. • سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند. • روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید. • روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی بچینید. |