انجمن های تخصصی  فلش خور
جوجه چینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: جوجه چینی (/showthread.php?tid=10443)



جوجه چینی - امیررضا* - 27-06-2012

جوجه چینی

مواد لازم:



فیله سینه مرغ 1 تکه

نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

آرد سفید 2 فنجان

ماء الشعیر 1 عدد

آب زعفران 2 قاشق غذاخوری



زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.

فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.

داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.

سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.

روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.

برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.