![]() |
جوجه چینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: جوجه چینی (/showthread.php?tid=10443) |
جوجه چینی - امیررضا* - 27-06-2012 جوجه چینی مواد لازم: فیله سینه مرغ 1 تکه نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم آرد سفید 2 فنجان ماء الشعیر 1 عدد آب زعفران 2 قاشق غذاخوری زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم. فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم. داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم. سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم. روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد. برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم. |