آموزش پخت فرنی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش پخت فرنی (/showthread.php?tid=10463) |
آموزش پخت فرنی - امیررضا* - 27-06-2012 فرنی (برای چهار نفر) : مواد لازم: شیر نیم لیتر آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم) شکر ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم) گلاب ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم. |