![]() |
|
اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) (/showthread.php?tid=105102) |
اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 01-05-2014 به بعضیا هم باید گفت : من خودم با ذغال رنگت کردم جلوی ما ادعای سیاهی نکن ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • ﺑﻪ بعضیا هم باید گفت : ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ بقیه ﻗﺎﻃﯽ ﭘﺎﺗﯽ ﻣﻴﮑﻨﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺗﺎﺗﯽ ﺗﺎﺗﯽ ﻣﻴﮑﻨﯽ ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیام باید گفت : عزیزم از دستت هر کاری برمیومد انجام دادی ! حالا نوبت پاهاته ، گورتو گم کن ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا هم باید گفت : باور کن من خودمو نمیگیرم ولی شما زیادى خودتو ول کردى ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا هم باید گفت : عزیزم آسانSور خرابه شما تو “کف” بمون ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا بابد ﮔﻔﺖ : عوض نمیشی ، خیالی نیست راحت باش … تعویض که میشی • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا باید گفت : دوست عزیز ببخشید حواسم نبود پشتم خورد به خنجرتون ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیام باید گفت : با من مشکل داری ؟ خوش به حالت خیلیا همینم ندارن ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به خیلیا باید گفت : تو خوب باش ، اگه مُردی با من … • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا باید گفت : تا حدی باهات راه میام از حدش که بگذره از روت رد میشم ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ و میشنوم ﺑﺎ ﮐﯿﺎ ﻣﯿﭙﺮﯼ ﻣﯿﻔﻬﻤﻢ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﺎ من ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺍﻭﺝ ﭘﺮﻭﺍﺯﺕ ﺑﻮﺩﻩ ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضیا هم باید بگی یه خورده راست بگو ببینم بلدى ؟ • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضی ها باید گفت : من زندگیم به خودمم مربوط نیست چه برسه به تو ! • اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) • به بعضی ها باید گفت : بیخودی صدای گاو درنیار من و تو خیلی وقته دیگه “مــــا” نیستیم ! RE: اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - mobinajoooon - 10-06-2014 تکراری داشت ولی مرسی
RE: اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | - 10-06-2014 عوووضـــ ـ ــی پــ ـرررو بـــ ــ ـالــ ـووو کــــ ـ ـ مــــ ـ ــ ــن بتـــ ـ ـ دااادمــ ـ ـ دمــ ـ ـ اااز کــــ ـــ ـــجــ ـ ـااا در اوررردی دیگـ ـ ـهــ ـ ـ؟؟؟ بتـ ـ ـ گـــ ـــفتــ ـ ـن ااادمـــ ـ ـ؟! اااوووهـــ ــ ـ بیخیـــ ـــااال بــــااابــــااا بتـــ ـ ـ تهـ ــ ـمتــ ـ ـ زدن!!! اگـ ـهــ ـ مــ ـاا جلـ ـوووتـ ـ ـوون زااانــ ـ ـووو زدیمــ ـ ـ ـ ـ ... واااســ ـ ـ ایـ ـن بــ ـ ـوووود کــ ـ ـ ـ ـ ... همــ ــ ـ قــ ـد شــ ـ ـمـ ـ ـااا بشــ ــ ــ ـ ـ ــیمــــ ــ ـ ـــ ارهـ ـ ـ ـ عسیسمــ ــ ـ ــ ـ!!! انقــ ـ ـــد خــ ـ ـــوودتـ ـ ــووو میــــگــ ـ ــیــ ـ ـــری ابــ ـ ـــ میوهــ ـ ــ نشـ ـ ــی یهـــ ـ وخ اگهــ ـ ــ خوواســ ـ ــتــی بــ ـ ـــررری 2دل نبــ ـااشـ ـ ــ بگــ ـ ــوو زنــگــ ـ ـــ بـزنـ ـ ـــمــ ـ ـــ اژانـ ـ ـــســ ـ ـــ اون نــ ـ ــوووون و نمکـ ـ ـــی کـ ـ ــ بـاهـ ـ ـــمــ ـ ــ خوردیمـ ـ ـــ سیرتــ ـ ــ نکــ ـ ـــرد کــ ـ ــ حـ ـ ـــااالــا پشتـ ـ ــ ســ ــرم گـ ـ ـــووه مـــیخـ ـ ـــوووری!!! شــ ـ ــاااخ کــ ـ ــ بــاااشــ ـی جـــااتــ ـــ رو سـ ـ ـــره گــ ـ ـاوه نه رو ســ ـ ــر مـ ـــااا توووخیـ ـ ـــلی بــاااکـ ـلــااسی قبـ ـ ــوولــ ـ ـــ... ولــی من عااادتــ ـ ـــ داارمــ ـ ـــ کلــ ـ ـــاااسـ ـ ـــااروو بپــ ـ ــیچـ ـــوونمــ ـ ـــ... RE: اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - Reyhaneh 64 - 11-06-2014 مرسی بعضیام مث دسته صندلی سینما میمونن معلوم نیس مال توِ یا بغل دستیت RE: اس ام اس به بعضیا باید گفت (2) - P@R@$TOO - 21-07-2014 ممنون
ولی تکراری زیاد داشت
![]() ![]() |