![]() |
باحاله بیا بخون>>>> - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: باحاله بیا بخون>>>> (/showthread.php?tid=105111) |
باحاله بیا بخون>>>> - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 01-05-2014 بانك دیشب چک عشق تو را به بانک محبت بردم ، بازهم حسابت خالی بود ، این بار چک را اجرا گذاشتم تا حکم دستگیری قلبت صادر شود . _________________________________________________ برقكار عیب کار از جعبه تقسیم نیست ، سیم سیار دل ما سیم نیست... _________________________________________________ اداره برق سلام ... من از اداره برق مزاحمتون مي شم ... شما شاکي خصوصي دارين !!!! آخه برق چشماتون يه نفر رو کشته ... _________________________________________________ اداره گاز من از اداره گاز مزاحمتون می شم، اجازه می دین لپتونو گاز بگیرم؟ _________________________________________________ اداره ثبت - ثبت احوال از اداره ثبت مزاحمتون میشم ، ناز نگاهتون تو دل ما ثبت شده ! کی میاین سند بزنین !؟ _________________________________________________ اداره هواشناسي سلام من از اداره هواشناسي مزاحمتون ميشم ، اينجا يه نفر دلش هواتونو کرده ! _________________________________________________ هواشناس نفسم می گیرد، در هوایی که نفس های تو نیست.. _________________________________________________ دولت و مجلس وقتی که لبت برابرم واقع شد/یک لحظه دلم به بوسه ای قانع شد قانون اساسی دلم گفت ببوس/شورای نگهبان لبم مانع شد _________________________________________________ نظامی توی اردو گاه قلبت... منم یه اسیر جنگی...تو منو شکنجه میدی...توی این قلعه ی سنگی. _________________________________________________ مكانيك پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! این صدای موتور قلب منه که از دوریت ، به پت پت افتاده !!! _________________________________________________ راننده تريلي از عشق تو ليلي / رفتم زير تريلي (واسه گريسکاري) _________________________________________________ ستاره شناس - منجم ستاره ها وقتي ميشكنن ميشن شهاب اما دلي كه ميشكنه ميشه يه سوال بي جواب . . . _________________________________________________ قاضي - وكيل در سکوت دادگاه سرنوشت عشق بر ما حکم سنگيني نوشت، گفته شد دلدارها از هم جدا، واي بر اين حکم و اين قانون بي رحم! _________________________________________________ فرش فروش از فرش فروشي مزاحمتون مي شم اجازه مي دي دلمو فرش زير پات کنم تا هيچ جا جز دل من پا نزاري! _________________________________________________ روان پزشك به اندازه دیوونه های دیوونه خونه ، دیوونه وار دیوونتم دیوونه ! _________________________________________________ معلم املا واسه مشق شبت بنویس : اونی که فکرش رو نمیکنی همیشه به یادته . . . _________________________________________________ صدابردار ۲تا صدا هست که خیلی دوستشون دارم ۱/صدای تو وقتی که هستی ۲/صدای اس ام اس تو وقتی که نیستی _________________________________________________ معلم زبان فارسي ميدوني آدما بين الف تا ي قرار دارند. بعضي ها مثل " ب " برات ميميرند، مثل " د " دوستت دارند، مثل " ع " عا شقت ميشوند، مثل " م " منتظر مي مونند تا يه روز مثل " ي " يارت بشن. _________________________________________________ نقاش نقاشي تو را مي کشم ولي به جاي رنگ قرمز به قلب فلزي ات ضد زنگ مي زنم ! تا از آسيب اشک هايم در امان باشد!!! عاشقی مقدور هر عیاش نیست، غم کشیدن کار هر نقاش نیست.. _________________________________________________ نويسنده شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را/قلم گفتا برو بیمار عاشق/ندارم طاقت این بار غم را _________________________________________________ املاک سلام. از املاکیه عاشقان مزاحم میشم، قلب شما مستاجر نمیخواد؟؟! _________________________________________________ کشاورز از اداره کشاورزي مزاحمت ميشم لطفا به محبتي که تو دلم کاشتي رسيدگي کن RE: باحاله بیا بخون>>>> - panizzz - 12-06-2014 مرسی ![]() RE: باحاله بیا بخون>>>> - **li@** - 02-07-2014 خوب بود خوشم اومد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ RE: باحاله بیا بخون>>>> - kiss mi - 02-07-2014 بد نبود RE: باحاله بیا بخون>>>> - سلناا - 03-07-2014 خخخخخخخخخخخخخخخخ ![]() RE: باحاله بیا بخون>>>> - melika1377 - 03-07-2014 mrc ![]() |