![]() |
هه(13) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: هه(13) (/showthread.php?tid=106171) |
هه(13) - anika anti bieber - 06-05-2014 هه 13(آخرین قسمت) ![]() سلام چند وقت پیش tarokh2.3 تو هه 12 نوشته بود این داستانا کی قراره تموم شه ![]() باید بگم امروز آخرین قسمت داستانای که عنوانش تویه این سایت هه نامیده شد ![]() داستانی هه طرفدار زیادی نداشت ![]() فقط یه سری آدم که مثه خودمون یا محصل بودنrding یا عاشق طنز بودن:4chs: این داستانارو به دعوت من میخوندن جا داره از همشون تشکر کنم:bighug: ![]() هه داستانی بود راجب خاطرات 3 دوست ![]() و کارای روزانه ای که شاید هر دانش آموزی توی ایران انجام بده:159: هه داستان نبود واقعیت بود واقعیت از اتفاقاتی که شاید واسه همه ی ما پیش بیاد ولی ساده از کنارش بگذریم راستش ایده این داستان با من بود اولین هه بدون اینکه این موضوع رو با سیمین و شکوفه در میان بگذارم خاطره ی یه روز رو با عنوان هه 1 تو سایت فلشخور نوشتم:er3: ولی با تعریفاتی که از دوستام شنیدم به نوشتن ادامه دادم ![]() واقعا خوش حالم که با این انجمن آشنا شدم و از اینکه تونستم از این انجمن به عنوان دفترچه خاطرات استفاده کنم و خاطرات روزانه ی مدرسه رو بنویسم واقعا عالی بود از همگی متشکرم . ![]() زیاد حرف زدم بریم سراغ هه 13 ![]() ................................................................................ هه 13 الآن نزدیک 3 روزه که مدرسه نمیریم فورجه دادن واسه نهایی ![]() و قراره بمونیم تو خونه و مثلا درس بخونیم ![]() من که با موفقیت تونستم امروز فصل 2 زیست رو تموم کنم:hlp: شکوفه جانم 1 شیمی و خونده:hiccp: از سیمون هم خبری نیس هههه فک کنم تو کتابا یا غرق شده یا مرده ![]() به هرحال شاید بریم یه حلوا مشتی بزنیم تورگ ![]() ![]() چیزی که این مدت تو فلشخور فهمیدم این بود که بچه ها انجمن بیشتر دنبال داستان عاشقانه ان ![]() ![]() یا داستانای خنده د ار منحرف کننده ![]() نمیدونم شاید ما اینجوری نباشیم ![]() من یکی که سعی میکنم تا جایی که امکان داره مواظب دوستام باشم ![]() خنده های دوستام تو این روزا تنها چیزیه که آرامش بخش ![]() هیچکس از زندگی من نمیدونه حتی دوستام ![]() اگه یه وقت فک کردی من ازت بدم میاد بدون من فقط مواظب دوستم بودم نه چیزیه دیگه ای(اینو ب کسی گفتم که خودش بهتر میفهمه! ![]() شکوفه فردا میاد خونمون تا جزوه ریاضی و بنویسه خوبه حداقلش اینکه باز همدیگه رو میبینیم ![]() قرار با شکوفه بریم کلاسای گاج ثبت نام کنیم شاید سیمین هم بیاد! ![]() که تو یکی از اینا یه استاد هس !:rum: به نام روبن هوانسیان کسی میشناسه؟ ![]() استاد فیزیک! میگن مولف کتابم هست واسه آمادگی نهایی کلاس گذاشته ![]() اسمش که باکلاسه خدا کنه قیافشم خوب باشه:ozer: این دم آخری یه صفایی بکنیم:nooz: آخه میدونید چیه منو شکوفه فقط درس دادن آدمایی رو میفهمیم:301: که خوش قیافه باشن! خخخخخخخ:am4: از تمام دبیرای دبیرستان دانشگ..................... تشکر میکنم از همشون شرمنده اگه به چیزی تشبیه شدین یا چیز بدی گفتیم حلالمون کنید:ess: ![]() ![]() از دوستام سیمین و شکوفه هم عذر میخوام اگه تو داستانا چیزی شنیدن که خوشایندشون نبود راستش قول میدم ساله بعد توهه جدید :491: . . . . . . . . . . . . بدترش رو بشنوین!.......................... :4chs: خوش باشین تقدیم به تمام فلشخوریا نسترن ف.ع. 16/2/93 ![]() ![]() RE: هه(13) - Mr.Black - 06-05-2014 نــــــــــــــسترن-_- عـــــــــاشقتم ![]() دوســــــــــت خوبم.. خیلی دوســـــــــــت دارم عزیز دلم(: هه تموم نشده..هنوز ادامه داره! ما هنوز قراره نهایی بدیم ![]() بریم دانشگاه سری داستانای خخخ شروع میشه ![]() ما3تا برای همیشه دوست میمونیم ![]() ![]() ![]() بهت قــــــــــول میدم نسی ![]() ![]() ![]() داستانات فوق العاده بودن..همشون ![]() مهم ما3تا بودیم ک خوشمون اومد.. بقیه مهم نیستن ![]() ![]() ![]() ![]() SHOKOOFEH+SIMIN+NASTARAN=BEST FRIENDS 4 EVER RE: هه(13) - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 08-05-2014 جالب بود ![]() |