انجمن های تخصصی  فلش خور
سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ (/showthread.php?tid=107469)

صفحه‌ها: 1 2

سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - PISHY - 11-05-2014

جدیدا صحبت های زیادی درباره ی این که سلنا دختر بدی شده یا نه میگن خودتون قضاوت کنین
اون عاشق طرفداراشه
سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ 1
سلنا عاشق خانواده اش هست HeartHeartHeart
سلنا شات هایی که در واقعیت می اندازه نه برای هیچ فیلمی بسیار پسندیده است
سلنا به بیماران سرطانی و یونیسف و یونیسکو کمک میکنه و جایزه بهترین سفیر یونیسف رو گرفته
سلنا به خاطر طرفداراش کلی کار انجام میده و تلاش میکنه
سلنا هیچ وقت دختر بدی نشده خیلی از این هالیوودی ها توی زندگی واقعی خودشون هم همین شکل هستن بسیار بد ولی سلنا فقط نقش یک ادم
بد رو بازی کرده تاحالا دیدی تو خیابون یا تو موزیک ویدیو هاش اینطوری بگرده اصلا سلنا به کلی از خیریه ها کمک میکنه توی موزیک ویدیو هاش اصلا صحنه های بد نداره چرا اینا رو نمی بینید ؟توی خیابون بدلباس نمی گرده و شات های واقعی اش اینطوری نیستن اونا فقط شات فیلم بودن
خوب تمام خارجی ها توی ساحل و دریا به همین شکل میگردن اونا تودینشون نیست ما که تودینمونه باید رعایت کنیم .فرهنگ غرب اینه چه بپسندید چه نه ما که خداروشکر مسلمونیم
تازه سلنا توی هیچ کدوم از صحنه های خیلی بد spring breakerنیست اخرش هم به مسیحیت برمیگرده من که تو نقد اینطوری خوندم و خودم همیشه خوبی های سلی رو می بینم

I LOVE SELENA

نظر شماها چیه؟؟؟

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - سیما سارا - 11-05-2014

اره انقد علاقمند به خانواده س که مامان باباشو اخراج کرد تا برخلاف خواسته ی اونا با جاستین باشهDodgy

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - PISHY - 11-05-2014

عزیزم
اون خبر فقط ی شایعه بوده
خوبه موضوعشم گذآشتم
بعدشم
الان سلی با جاس نیست
و هنوز مادرش مدیر برنامشه

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - PISHY - 11-05-2014

(11-05-2014، 11:54)سیما سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 11:41)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم
اون خبر فقط ی شایعه بوده
خوبه موضوعشم گذآشتم
بعدشم
الان سلی با جاس نیست
ما که همچین موضوعی رو ندیدیم

خو بیا ببیندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=102616

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - RєƖαx gнσѕт - 11-05-2014

(11-05-2014، 11:29)سیما سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره انقد علاقمند به خانواده س که مامان باباشو اخراج کرد تا برخلاف خواسته ی اونا با جاستین باشهDodgy
اولآ نمیدونی نحرف نظرم نده
دومآ مامان بآبآش تا وختی جآس مث قبل نشه رآضی نمیشن
سومآ مامان باباشو اخراج نکرد الکی شآیعه درس نکن
مامانش مدیر برنآمش بود
گفت دیه نمیخوام بآشه چون میخوام کارامو تغییر بدم بیشتر و حرفه ای تر عمل کنم
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
(11-05-2014، 11:44)Avril Horan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی به نظر من خانوادشو به جاستین فروخته .
بآو چه ربطی دآرع چرآ شایعه می پرآکنید فقط رفتن یه تیکه از خبرو خودن کلشو اصن نمیدونن چی هس میان میحرفنDodgy
نظر شمآ محترمه
(11-05-2014، 11:54)سیما سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 11:41)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم
اون خبر فقط ی شایعه بوده
خوبه موضوعشم گذآشتم
بعدشم
الان سلی با جاس نیست
ما که همچین موضوعی رو ندیدیم
دیه بع مآ ربطی ندارع شمآ چشلاتون ضعیفهDodgy
غصه ی کم سعادتی شمارو ه بخوریم

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - مهرداد99 - 11-05-2014

خوب بود بازم از این کارها بکنید

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - Meteorite - 11-05-2014

جزو سلبریتی خوووووووبه

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - تو دل برو - 11-05-2014

(11-05-2014، 9:27)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا صحبت های زیادی درباره ی این که سلنا دختر بدی شده یا نه میگن خودتون قضاوت کنین
اون عاشق طرفداراشه
سلنا عاشق خانواده اش هست HeartHeartHeart
سلنا شات هایی که در واقعیت می اندازه نه برای هیچ فیلمی بسیار پسندیده است
سلنا به بیماران سرطانی و یونیسف و یونیسکو کمک میکنه و جایزه بهترین سفیر یونیسف رو گرفته
سلنا به خاطر طرفداراش کلی کار انجام میده و تلاش میکنه
سلنا هیچ وقت دختر بدی نشده خیلی از این هالیوودی ها توی زندگی واقعی خودشون هم همین شکل هستن بسیار بد ولی سلنا فقط نقش یک ادم
بد رو بازی کرده تاحالا دیدی تو خیابون یا تو موزیک ویدیو هاش اینطوری بگرده اصلا سلنا به کلی از خیریه ها کمک میکنه توی موزیک ویدیو هاش اصلا صحنه های بد نداره چرا اینا رو نمی بینید ؟توی خیابون بدلباس نمی گرده و شات های واقعی اش اینطوری نیستن اونا فقط شات فیلم بودن
خوب تمام خارجی ها توی ساحل و دریا به همین شکل میگردن اونا تودینشون نیست ما که تودینمونه باید رعایت کنیم .فرهنگ غرب اینه چه بپسندید چه نه ما که خداروشکر مسلمونیم
تازه سلنا توی هیچ کدوم از صحنه های خیلی بد spring breakerنیست اخرش هم به مسیحیت برمیگرده من که تو نقد اینطوری خوندم و خودم همیشه خوبی های سلی رو می بینم

I LOVE SELENA

نظر شماها چیه؟؟؟
حرفت را قبول دارم!من از طرفدار های سلنا هستمAngelBlushBig Grin

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - Thyme - 15-05-2014

سلی محشره !!
از همه نظر !!
نمیشه توصیفش کرد !!
اگرم کارایی میکنه که واس ما عجیبه ، بخاطر اینه که توی هالیووده وهمه توی هالیوود کارشون همینه !
پیامبر که نیس همه کاراش خوب و عالی باشه !
هرکی یه سری خوبی داره ، یه سری بدی !
ولی سلنا ویژگی های خوبش خیلی از بدی هاش بیشتره !
زنده باد سلنا و سلناتور های مهربون‌
:-)

RE: سلنا جز سلبریتی های خوب یابد؟ - spent † - 15-05-2014

خیلی سلنارو دوست دارم. واون واقعا مهربونهHeartو هیچ وقتم بد نشدهSleepy