انجمن های تخصصی  فلش خور
اتلتيکو با قدرتمندترين ترکيب مقابل بارسا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: اتلتيکو با قدرتمندترين ترکيب مقابل بارسا (/showthread.php?tid=109021)



اتلتيکو با قدرتمندترين ترکيب مقابل بارسا - Aiden Pearce - 16-05-2014

سرمربي آرژانتيني سفيدوقرمزپوشان مادريد قصد دارد قدرتمندترين ترکيب خود را براي فينال لاليگا در خانه بارسلونا به ميدان بفرستد.
 به نقل از نشريه مارکاي اسپانيا، اتلتيکومادريد براي بازي فرداشب (شنبه) برابر بارسلونا همان تيمي را به ميدان خواهد فرستاد که در بازي رفت دو تيم در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر کاتالان‌ها قرار گرفت.


در آن بازي که با تساوي يک بر يک دو تيم خاتمه پيدا کرد، ديه‌گو سيمئونه تمام مهره‌هاي اصلي خود را به ميدان فرستاد و با نتيجه‌اي که کسب کرد توانست جواز حضور در فينال را کسب کند. سيمئونه حالا دوباره قصد دارد همان ترکيب را در نيوکمپ به ميدان بفرستد و اين در شرايطي است که تيم او يک هفته ديگر در حساس‌ترين بازي اين فصل خود بايد به مصاف رئال مادريد برود.


در آخرين بازي که بارسلونا و اتلتيکومادريد در ورزشگاه نيوکمپ انجام دادند، تيم ميزبان در دقايق پاياني مسابقه به زحمت توانست دروازه روخي بلانکو را تهديد کند و تنها يک موقعيت جدي داشت که همان منجر به گلزني نيمار شد.


ترکيبي که ديه‌گو سيمئونه براي آن بازي چيد آنقدر قدرتمند بود که حتي مصدوميت ديه‌گو کاستا، مهاجم برزيلي تيمش در نيمه اول هم مانع از موفقيت روخي بلانکو براي متوقف کردن بارسا نشد. در آن تيم سيمئونه کورتوا، خوانفران، ميراندا، گودين، فليپه لوئيس، آردا توران، تياگو، کوکه، ديه‌گو کاستا و داويد ويا را به ميدان فرستاد.


در واقع اين همان ترکيبي بوده است که سرمربي آرژانتيني اتلتيکومادريد در اکثر بازي‌هاي تيمش در اين فصل به ميدان فرستاده است هرچند تصور مي‌شد که او براي کم کردن ريسک از دست دادن مهره‌هاي کليدي‌اش براي فينال ليگ قهرمانان اروپا به دو سه نفر آنها استراحت بدهد که از قرار معلوم چنين اتفاقي رخ نخواهد داد.


تيم‌هاي بارسلونا و اتلتيکومادريد در شرايطي در خانه کاتالان‌ها به ميدان مي‌روند که يک تساوي هم براي قهرماني ميهمان مادريدي کافي است اما در سمت مقابل بارسلونا براي دفاع از عنوان قهرماني‌اش بايد سه امتياز را کسب کند تا آن در صورت با اتلتيکو هم امتياز شود و با توجه به نتايج بهترش در بازي‌هاي رودررو با اين تيم در صدر جدول بماند.



RE: اتلتيکو با قدرتمندترين ترکيب مقابل بارسا - " Arrow" - 16-05-2014

اره تازگی ها خیلی شاخ شده.......