انجمن های تخصصی  فلش خور
فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند (/showthread.php?tid=10948)

صفحه‌ها: 1 2

فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - هامان کبیر - 02-07-2012

با نام کردگار هستی درود بر شما دوستان ار کسی بود که در چگونگی مردن و دنیای پس از مرگ ابهام یا پرسشی داشت بگوید تا بدان پاسخ دهیم
با سپاس هامان کبیر

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - sp_go - 02-07-2012

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - هامان کبیر - 02-07-2012

(02-07-2012، 9:18)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
اندکی خودمانی:تنرس عزیزم مرگ که چیزی نیست فقط هر آدمی یه کمییا یه کمی میمیره که خیلی هم لذت بخشه همین .... حال ار شما را پرسشی ما ما هستیم

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - ☭Nicola☭ - 02-07-2012

من کلی سوال دارم.
اون دنیا کامپیوتر هم هست؟
پیتزا هستش؟
عمر ما چگونه می گذره؟
اونجا شب وروزش چطور است؟
هوایش چطوره؟

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - aCrimoniouSs - 02-07-2012

من کلی سوال دارم:
اگه بعد از مرگمون کارای خوب و بد یه اندازه شد تا کی باید تو حالت برزخ موند؟
اونجا خانوما باید حجاب داشته باشن؟
بهشت-جهنم خانوم ها و اقایون جداست؟
و..........HuhHuh

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - ☭Nicola☭ - 02-07-2012

خب فعلا کافیه.یکی بیاد اینارو جواب بده بعد سوالات بعدی رو مطرح کنین

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - pouya12 - 02-07-2012

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - هامان کبیر - 02-07-2012

(02-07-2012، 10:30)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلی سوال دارم.
اون دنیا کامپیوتر هم هست؟
پیتزا هستش؟
عمر ما چگونه می گذره؟
اونجا شب وروزش چطور است؟
هوایش چطوره؟
[/quo
تو این موضوع کمتر به زبان پارسی سخن می کنم:درود بر شما اون دنیا یه چیزایی هست که تو فکرت به کامپیوتر نمی رسه؛یه خوردنی هایی هست که وقتی اون حوری با طبق از اون غذا میاد طرفت از بوی غذا دهانت آب می افته و اشتیاقت اون قدر برای اون غذا زیاد می شه که دیگه به خودت می گی پیتزا پیه هات داگ دیگه چه کوفته این غذارو بچسب؛اونجا چون زمان ماهیت خاصی نداره پس گذر زمان معنایی نداره انسان اینقدر تو عشق وحال خودشه که یادش میره زمان چیه هوای بهشت که نگو ما که حس نکردیم اما یه رایحه ای فرا تر از هرچی که تا به حال حسش کردی و باید گفت بهشت فرا تر از یک زمان و فراتر از یک مکان است چرا که در آنجا برایت اینها مفهومی نداره اونجا مثل عالم تکوین نیست که اینها معنایی داشته باشه یه چیزی فرا تر از اون چیزی که فکرشو بکنیخواستم با آیات وروایات بگم گفتم شاید این طوری جالب تر باشه و اما دوزخ یه حال از آدم می گیرن که نگو به دوزخ نمی پردازم چون هم نخواستید هم خوشم نمی آد اما باید گفته ما مملو از بشارت و انذار باشه حالا ما به بشارتش پرداختیم

[quote='روشا2012' pid='153863' dateline='1341214424']
من کلی سوال دارم:
اگه بعد از مرگمون کارای خوب و بد یه اندازه شد تا کی باید تو حالت برزخ موند؟
بهشت-جهنم خانوم ها و اقایون جداست؟
و..........HuhHuh
نگاه کنید تصیم اصلی رو حضرت دوست(خدا)میگیره اما تا اونجایی که من می دونم یه انسان اگر گناهش قابل بخشش باشه اونقدر تو جهنم می مونه تا پاک شه بعد می ره تو بهشت اما همین یه لحظه که تو جهنم بری حساب کار دستت می آد می دونی چرا چون جهنم رو خودت ساختی و اون وقته که به خودت احسنت می گی که چه کارایی کردم م...........................ن
اونجا از نظر من مردم دیگه فطرت خداجوشون بی داد می کنه و همه می فهمن که آره اون خدای ابراهیم موسی عیسی و محمد که درود خدا بر همگیشان باد یک خدای حقیقی است البته تا اونجا که من می دونم در خود صحرای محشر همه عریانند مگر کسانی که با پوشانیدن یک فقیر یا کسی که لباسی نداشته است که وی را هاله نوری در بر خواهد گرفت تو بهشت هم به خاطر اون حجب و حیا فکر نمیکم بی لباس باشیم اما بنا به این آیه قران لباسی خاص است:::::::::***فَأَكَلَا مِنْهَا فَبَدَتْ لَهُمَا سَوْآتُهُمَا وَطَفِقَا يَخْصِفَانِ عَلَيْهِمَا مِن وَرَقِ الْجَنَّةِ وَعَصَى آدَمُ رَبَّهُ فَغَوَى***قسمتی از معنی اش::::::::***سرانجام هر دو از آن خوردند، (و لباس بهشتيشان فرو ريخت،)و...***سوره طه نشانه121

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - هامان کبیر - 03-07-2012

خوب دوستان ار کسی اندر این مکان پرسشی را از مرگ از فردوس از دوزخ و... دارا نیست می خواهیم به نگاشته ای پیرامون قرآن این نگاشته بزرگ آسمانی بپردازیم و بعد از نگاشته ی قران به سراغ روابط میان پوران این سرزمین و ایران دخت ها خواهیم پرداخت و بعد از آن به سراغ نگاشته ای زیبا می رویم که ...... یهود و پیرامونش باشد.
پس هرچه زودتر پرسش هاتان را بگویید تا به سراغ چیزی دگر رویم با سپاس هامان کبیر

RE: فقط آنانی که در مرگ ابهام یا پرسشی دارند داخل شوند - هامان کبیر - 07-07-2012

خوب کار ما دیگر بدینجا به پایان رسید چرا که دوستان خود ملک الموتی هستند برای خود و پرسشی را ندارند پس وقتش رسیده که به پیمانهامان جامه انجام بپوشانیم