![]() |
|
قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی (/showthread.php?tid=110322) |
قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - منتظر19 - 21-05-2014 ![]() شماها در سوریه ، عراق ، افغانستان و پاکستان شاهد سربریدن و سوزاندن شیعیان هستید؛ ومن در ایران شاهد پرپرشدن شیعیان؛ توشاهدخوردن قلب های شیعیان هستی ... من شاهد ورود گلوله به قلب ایمان شیعیان هستم آری من شاهد نابودی دین وایمان وغیرت وعفت ها هستم... تو فریاد می کشی وکمک می خواهی؛ اینجامن نگاه می کنم و گریه می کنم ... نمی دانم کدامیک دردناکتر است؟ جداشدن سر دختر شیعه یادرآمدن چادر ازسر زنان شیعه؟ خدا می داند چقدر درداور است با صدا و بی صدا شیعه رانابود کردن ... ×درکشور تو مظلومانه ، در کشور من محترمانه× ولی شیعه اگر کشته شود عزتمند می شود بالاتر می رود وابدی می شود! اما اگرشیعه بی دین شود خوار و خفیف و نابود می شود! درد من دوچندان است؛ بی صدا پرپرشدن سخت تراست. هم باید بمانیم تا دین شهید نشود و هم باید شهید شویم تا دین بماند، عجب دردی است... پـــــ.نـــــــ: جاهليت مدرن زنده به گور كردن دختران اگر چه به سبك و سیاق قدیم منسوخ شده است ولی امروز روشش پیشرفته شده، زنده به گور كردن دختران در این عصر یعنی اینكه اجازه بدهی دخترت مبتذل ترین لباسها و آرایشات را استفاده بكند و در بین گرگهای جامعه بگردد! به دختر خانمها میگیم حجاب ......... میگن خب پسرا نگاه نکنن به آقا پسرها میگیم نـــگاه ...... میگن خب دخترا اینجوری نگردن من میگم: من اگر برخیزم ... تو اگر برخیزی ... همه بر میخیزند من اگر بنشینم ... تو اگر بنشینی ... چه کسی برخیزد؟؟؟ ┘◄ تغییر را از خودمان شروع کنیم تلنگـــــر نوشتـــــ: دیروز زنان را زنده به گور می کردند... و امروز میگویند زنان ازاد هستند!! تفاوت چندانی در دیروز و امروز حاصل نشده است جز اینکه دیروز جسم زن را میگشتند،و امروز روح او را. دیروز جسم جاندارش را به خاک می سپردند و امروز جسم و روحش را به پستی و شهوت می کشانند زیبا نوشتــــــ: ![]() عشـــــــــق مثل نماز میمونه! وقتی نیت کردی دیگه نباید اطرافت رو نگاه کنی....! قابل توجه لیلی و مجنون های امروزی.... RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - mohadese iglesias - 21-05-2014 ![]() ![]()
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - منتظر19 - 21-05-2014 ![]() ![]() ![]() (21-05-2014، 19:31)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]()
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - | NEON DEMON | - 21-05-2014 مرسی......عالی بود RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - لبیک یا خامنه ای - 21-05-2014 احسنتم قابل توصیف نیست RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - ℜ. mti - 21-05-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() خب که چی
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - Hitchcock - 21-05-2014 ما شاهدیم که چطور ثروت کشور رو رایگان به دشمنان خونی ایرانی دادن ما شاهد یکی از فاسدترین اقتصادهای دنیا هستیم که در آن مدیری با صورتی پر از محاسن و احتمالا داغی بر پیشانی 12 میلیارد حق ماموریت می گیرد و یک دقیقه هم ماموریت نمی رود. ما شاهد خیلی چیزها هستیم اینجا ... RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - ~~SARA:HIVA~~ - 21-05-2014 ![]() ![]() ![]()
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - mohpoolad - 21-05-2014 درسته
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - LIGHT - 21-05-2014 بــــآو شــــآید این جمعه بیاید منتظر
|