![]() |
|
جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) (/showthread.php?tid=110387) صفحهها:
1
2
|
جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - ☆รคђคг★ - 22-05-2014 ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺟﺰ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﺪﯾﺮ ﮔﻔﺘﻢ ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯿﻢ !؟ ﯾﻨﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﻨﮕُﻼﺯﯾﺴﺎﺯﯾﻮﻡ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ توی این فیلما و سریالای خارجیا همه به هم خیانت کنن ، هیچیشون نمیشه! ولی اگه بچهشون مسابقه داشته باشه پدر خانواده نره مسابقهشو ببینه؛ بنیان خانوادشون به باد میره ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ : ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻋﯿﻨﮏ ﮔﺮﺩ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ … ﺑﺎﻭﺭ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﺑﭙﺮﺱ ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ یکی از خاطرات دهه شصتیا رفتن به مدرسه حتا در صورت بارش سنگ از آسمونِ ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ موقع رقصیدن مراقب حرکت ابروها و لب های خودتون باشید خیلی ها مراقب نبودن بعد که فیلمشو دیدن به اعتیاد کشیده شدن ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ دلیل نیامدنت از این دو حالت خارج نیست یا نمیخواهیام ، یا … یاابوالفضل ! یعنی نمیخواهیام ..!؟ ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ پسره ۱۵ ساله نوشته یک ماه و نیمه کسی عاشقانه بوسم نکرده من آخرین بوسم ماله ۲ سالگیم بود داییم ماچم کرد بعدم پرتم کرد هوا یادش رفت منو بگیره ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ پسر داییم 8 سالشه چندوقت پیش دلیل و نحوه درست استفاده از اپلیکیشن های تبلت رو واسمون توضیح میداد اونوقت من 8 سالم بود خروسارو میزدم که مرغارو اذیت نکن ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ انواع شکست از نگاه دخترها: شکست عشــقی : مهربون ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست اجتماعی : خوش برخورد ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست اقتـصادی : پولدار ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست سیاسی : عاقل ترین دوست پسرش ولش کنه ! سونامی : همه ی دوست پسراش یهویی ولش کنن ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ یه بار با دوس دخترم داشتیم درباره اعتماد صحبت میکردیم یهو نام بانک ملی ایران اومد درخشید ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ اعتراف میکنم : من یه زمانی جزء اقلیت های هندی بودم ! آخه یه گاوی رو به عنوان عشق می پرستیدم ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ اونکه شما سنگشو به سینه میزنی ما سالهاست تو حموم به پاهامون میزنیم آره… گفتم که در جریان باشی رفیق ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ دمای هوا 10 درجه، رطوبت 18 درصد و سرعت وزش باد سه متر بر ثانیه؛ چند نفره بودن هوا را محاسبه کنید (1/5 نمره) ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ خصوصیت پسر ایرانی : دوست داره طرف فقط ماله خودش باشه ، خودش ماله همه ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ همه پسرا فکر می کنن بزرگترین آرزوی یه دختر پیدا کردن یه پسر رویایی هستش اما نمی دونن بزرگترین آرزوی یه دختر غذا خوردن بدون چاق شدنه ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ بعد 22 ﺳﺎﻝ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺯﯼ ﺯﯼ ﮔﻮﻟﻮ ﻧﻤﯿﮕﻔﺘﻪ ﺩﺭﺍﮐﻮﻻ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺗﺎ ،ﺑﻠﮑﻪ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺗﺎ ﺍﺻﻦ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻦ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ به داییم میگم :دایی شکم زدی نمیخوای آبش کنی؟ میگه :مرد باید اینقدر شکم داشته باشه که دسته چکشو بزاره رو شکمش امضا کنه! استدلال از این شیک تر؟ ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻢ ﺗﺎ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻢ یکی دﻭ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﻃﻮﻝ ﻣﯿﮑﺸﻪ ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ یعنی اینقدری که صدا و سیما داره شبکه ی نسیم رو پخش آزمایشی میکنه … ناسا شاتل رو که میخواست بفرسته فضا، آزمایش نکرد ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ “کلن گفتم” چیست ؟ همون ماله کشیه خودمونه! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ شاید وجودم به کسی آرامش نده اما همین که حرصه خیلی هارو در میاره ، بهم انگیزه میده ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ اتاق مرتب مال آدمـاییه که حافظــــشون ضعیفه هی یادشون میره که چی رو کجا گذاشتن! ولی ما که حافظمون قــــــــــــویه نباید وقتمونو با اینجور کارای بیــــــهوده تلف کنیم ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ اونقدری که من واسه شستن فرشهای خونه پارو زدم واسه تایتانیک پارو زده بودم الان غرق نمیشد ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ یه مخاطب خاص داشتم ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺳﻮﺍﺳﯽ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺧﯿﻠﯽ از دستم ناراحت شده بود ﻣﯿﮕﻔﺖ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻣﺴﻮﺍﮐﺶ ﺯﯾﺮ بغلمو ﻣﯿﺨﺎﺭﻭﻧﺪم! آدم هم این همه حساس….! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ یکی از ترس های بچگیم این بود وقتی هندونه را با تخمهاش میخوریم نکنه تخمهاش تو شکمم سبز بشه ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ بچه فامیلمون اوقات فراغتشو با کلاس پیانو و تبلتش پرمیکنه ما بچه بودیم با بالش خونه میساختیم یه ذره نون و آب برمیداشتیم ساعتها میرفتیم اون تو ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ قابل توجه کد بانوهای آینده : وقتی میمیری خودت قبول نمیکنی که مُردی ولی بقیه میفهمن وقتی غذات میسوزه هم همینه ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ ﺧﺮﺝ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﯿﮕﻦ “ﻋﺮﻭﺳﯽ” ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﻪ ﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﯼ “ﻋﺮﻭس” ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺪﺗﺮ ﺟﻮﻧﺖ ﺩﺭﻣﯿﺮﻩ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﯾﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ “ﻋﺮﻭﺱ” ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺪﺗﺮ ۴ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﭽﻪ برادرﺕ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺮﯾﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺯﻥ عمو ﺍﯾﻨﺎ ! ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻣﯿﮕﻦ ﺣﻘﺸﻮﻥ ﺿﺎﯾﻊ ﺷﺪﻩ ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ انقدری که ماها به ماه تولدمون می نازیم ناسا به این همه تکنولوژی و دم و دستگاش نمی نازه ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ سال پیش همین موقع ها بود که اواسط بهمن ماه بودیم امسالم همین موقع هاست و ما اواسط بهمن ماهیم مطمئن باشید سال بعدم همین موقع ها اواسط بهمن ماهیم معلوم نیست کی میخواییم به خودمون بیاییم و پیشرفت کنیم ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ تبلیغ یه آموزشگاه تعلیم رانندگی : بانوانی که پارک دوبل را طی دوره ی دو ماهه فرا گیرند از پنجاه درصد تخفیف ویژه ی ما برخوردار خواهند شد. ینی فقط میتونم بگم عمق مطلب تو حلقم ! ◊◊◊◊◊◊◊◊ جوک خنده دار◊◊◊◊◊◊◊◊ RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - W O L F - 22-05-2014 خوب بود RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - ☆รคђคг★ - 23-05-2014 پس نظرا و سپاس ها کجاس?!!!
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - katrina1380 - 23-05-2014 مغسی عزیزم 3 پاس
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - رزا.. - 23-05-2014 سپاس و یک سوال من باید چه جوری عکس پرو پایل بزارم ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - shayan.brd1 - 23-05-2014 مرسی ممنون خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]()
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - پری خانم - 23-05-2014 عالیییییییی ![]() :cool:![]() مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :cool::cool::cool::cool::cool:
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - پانته آ222 - 23-05-2014 مرسی عالی بود بیست میدم بهش. ![]() ![]()
RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - TurK WolF - 23-05-2014 عـــــــــــــــــالی بو RE: جُکِ خنده داااااااار (جدیده) - karona - 23-05-2014 جالب.... .. |