![]() |
|
سوال های تصویری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: سوال های تصویری (/showthread.php?tid=111559) صفحهها:
1
2
|
سوال های تصویری - ☺☺☺☺selena☺☺☺☺ - 25-05-2014 [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]هر کس قضیه رو گرفت بگه[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]اگه به جای این بودید چیکار میکردید؟[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]دوست داشتید بچه تون مثل کدوم از این ها بشه؟؟؟[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: سوال های تصویری - " Arrow" - 25-05-2014 3ـ باید فکر کنم....... زندگی بدون اب نمیشه......در مصرف اب صرف جو باشید....خخخخخخ 3ـباهوشی... فقط چای احمد و گلستان.... G_ منطقی خودت می دونی که قلبم رو شکوندی حالا چرا می پرسی.....خخخخ همون جوری می خوابیدم چون اگه عملی یا دهن رو باز می کردم سوسکه می رفت تو دهنم..... 22222222 1ـخیلی ریلکس رفتار می کردم..... نرگس می گذاشتم.... گزینه ی 1 با توجه به این جامعه...... نمی دونم ..... معلومه دوره ی مجردی.... بچه ام هیچ کدوم...... 3ـکاملا داغون..... من که نیستم 3ـ معلومه بچه ام.... نفر قبلیم هنوز چیزی ننوشته که بگم..... من که یادم نمیاد...... 2و3 عمر و وقت..... 170 هزار تومان......پرسپولیس حال می کنی چقدر بیکارم که این همه رو ج دادم........خخخخخخخخ RE: سوال های تصویری - پری خانم - 25-05-2014 1- عمرا 2- پول 3- همه چیم 4- صد در صد 5- نه 6- 1و2 « کوه و خواب» 7- ایرانسل 8- هیچی نمیگم ارزشش رو نداره 9- نمیترسم میکشمش 10- یک 11- جواب نمیدم 12- نمیدونم 13- من که نباید زن بگیرم 14- من که نماز نمیخونم 15- مجردی 16- سه 17- قابل سکونت 18- نه 19- مامانم 20- پرنیان 21- یادمه 22- پول 23- 20 تومن 24- هرکی ببره « چون خانواده پرسپولیسی ماهم پرسپولیسی» وای چقدر زیاد بود دستم سرویس شد ولی بازم مرسیی ![]()
RE: سوال های تصویری - kiyarmin - 25-05-2014 2..........عمرا زندگی بدون............خانوادم نمیشه 11........3....خانومی........باهوشی f..........احساسی برای دیگران صبح جمعه...........1.........کوه رفتن سیم کارتم ایرانسل.............. خیلی خری دلمو شکستی اگه سوسک ببینم سکته کردم حجاب.............2 مزاحم تلفنی......بدبیراه ![]() اگه یه دختربده..........فرانک ![]() همسر................ ![]() 2 1.......نمازبعدکارم ![]() مجردی بهتره..................... ![]() بچه ام..............دومیه اتاقم ..............کاملا مرتب ![]() عینکی نیستم.................. مادرمو نجات میدم............... ![]() ![]() یادم نیس................. شارژ ایرانسل ................فکرکنم یه 50.......60تومان ![]() استقلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل ![]() اوففففففففففففففففففففف مردم چقدر زیادبود دمت جیز
RE: سوال های تصویری - عاشق دل شکسته - 25-05-2014 1- عمرا 2-عشقم 3-خانومی 4-چای نمیخورم 5-Mعالی 6- چهار 7-همراه اول و رایتل 8-خیلی نامردی 9-اگه سوسک ببینم از هوش میرم 10-دو22222 11-جوابشو نمیدم 12-ساحل 13-من دخترم زن نمیگیرم 14-من نماز نمیخونم 15-مجردی 16-سه333333 17-قابل سکونت 18-عینکی نیستم 19-مادرم 20-نرگس 21-یادمه 22-شارژ ایرانسل 23-ده تومن 24-پرسپولیس و بارسولانا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییی زیاد بود ممممممممرسی RE: سوال های تصویری - نگین15 - 25-05-2014 1:باید فکر کنم 2:بدون پدرومادر نمیشه 3:خانوادم 4:چای گلستان 5:nمغرور 6:کوهنوردی 7:ایرانسل 8:تاحالا کسی دلمو نشکسته 9:سکته میزدم:hlp دومی خوبه 11:خیلی ارومو ریلکس 12:اسم دخملمو میزارم ادرینا 13:ابن به من ربطی نداره 14:من نماز نمیخونم 15:مجردیو عشقه:498 بچم اولی![]() 17:اتاقم کاملا داغونه 18:من عینکیم ولی فقط تو مدرسه میزنم:4chs مامانمو 20:اسمی ننوشته 21:یادش بخیر 22:ماست سر سفره 23:فک کنم یه دوهزاری 24:پرسپولیس خوب الان من یه حرف دارم ....دستممممممممم شکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست:p325:
RE: سوال های تصویری - ★~Ѕдула~★ - 25-05-2014 عمرا اینترنت باهوشی این جواب 3 تا سوال اول...خیلی زیاد بودن:/ RE: سوال های تصویری - ✘PETER✘ - 25-05-2014 1. صد در صد 2. مادر 3. مردی 4.کوه 5.هردو 6. دو 7. یک 8.ناناس 9. نمی دونم 10.نمیخونم 11. مجردی 12.دو 13.یک 14. مامانم ................بسته دیگه ممنونم RE: سوال های تصویری - katrina1380 - 25-05-2014 1-عمرا 2-مادر 3-باهوشی 4-سیلان 5-Q باحال 2-6 ![]() 7-همراه اول 8-خیلی بی معرفتی 9-جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ 1-10 11-بدوبیراه 12-لاله 13-هیچکدوم چون خودم دخترم ![]() 14-من نماز نمیخونم 15-مجردی 16-سه 17-قابل سکونت 18-من که نیستم 19-مامانم 20-اسمی ننوشته 21-یادش بخیر 22-وقت 150-23 هزار تومان 24-پرسپولیس RE: سوال های تصویری - .elena joon - 25-05-2014 باید فکر کنم/مادرمممممممممم/خوشگلی و بامعرفتی/خیلی اروم و ریلکس/معمولا صبح جمعه خوابم/ایرانسللل/انتخاب من 2/صدف یا ...نمیدونم والا/مجردی /کاملا مرتب/1 نانازه/خودمم میفتم تو اب همه باهم بمیریم/پول /5000 تومن/پرسپولیس سپاس
|