![]() |
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند (/showthread.php?tid=111636) |
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 25-05-2014 ![]() به گزارش گروه اجتماعی"ره به ری" : با دقت در عرصه فرهنگ سازی جهانی به مواردی خاص بر خواهیم خورد که نظام های غربی به خصوص نظام آمریکا و انگلستان با تغذیه از سرمایه های مالی و انسانی یهود، به شدت و با اصراری بسیار عجیب سعی در گسترش و تبلیغ آنها در میان مردم خود و دیگر ملت ها دارند. یکی از این موارد که شدیدا مورد توجه نظام فرهنگ سازی غرب بوده «همجنس گرایی» است. به گزارش بولتن نیوز، سایت خبری چپ گرای کشور ترکیه (İNCE AYAR SİYASET) طی خبری از عملکرد برخی از چهره های مشهور این کشور در پیوستن و حمایت از همجنس گرایی انتقاد کرد. ![]() این سایت خبری نوشت: «در کشور ترکیه نیز برخی از شخصیت های معروف از قبیل عدنان اکتار معروف به هارون یحیی به تبلیغ این اندیشه غیرانسانی می پردازد. حال سوال اصلی اینجاست در کشوری مثل ترکیه که دارای سوابق درخشان دینی است چرا باید اینچنین شخصیت های ساختارشکنی، به تبلیغ برخی از مواضع دینی خود ازجمله همجنس گرایی بپردازند.» سایت İNCE AYAR SİYASET، در پایان مطلبش ضمن انتشار اسنادی، از به ثبت رسیدن اولین ازدواج های همجنسگرایی در انگلستان نیز خبر داد که در بین آن ها تارکان تِوِتاوغلو، خواننده مشهور کشور ترکیه و شاهین نجفی رپر ایرانی به چشم می خورد. چندی پیش نیز کمپین حمایت از همجنس گرایی در انگلستان ضمن انتشار مطلبی تحت عنوان "ازدواج قانونی همجنس گرایان" از ثبت قانونی ازدواج برخی از همجنس گرایان در انگلستان خبر داد. ![]() گفتنی است 28 مارس 2014 ازدواج همجنس گرایان در انگلستان و ولز قانونی شد و کمپین های حامی همجنسگرایی در این کشور به تبلیغ و ترویج آن می پردازند که با انتشار برخی از اسناد رسمی ازدواج همجنس گرایان در این کشور سعی در تشویق، حمایت و تبلیغ این کار غیر اخلاقی دارند. ثبت ازدواج همجنسگرایی تارکان توت اوغلو و شاهین نجفی با رها اعتمادی، برنامه ساز و مجری شبکه من و تو در انگلستان از مواردی است که این کمپین های حامی همجنس گرایی در این کشور با انتشار اسناد آن مانور تبلیغاتی می دهند. ![]() ![]() ![]() با دقت در عرصه فرهنگ سازی جهانی به مواردی خاص بر خواهیم خورد که نظام های غربی به خصوص نظام آمریکا و انگلستان با تغذیه از سرمایه های مالی و انسانی یهود، به شدت و با اصراری بسیار عجیب سعی در گسترش و تبلیغ آنها در میان مردم خود و دیگر ملت ها دارند. یکی از این موارد که شدیدا مورد توجه نظام فرهنگ سازی غرب بوده «همجنس گرایی» است. به گزارش بولتن نیوز، سایت خبری چپ گرای کشور ترکیه (İNCE AYAR SİYASET) طی خبری از عملکرد برخی از چهره های مشهور این کشور در پیوستن و حمایت از همجنس گرایی انتقاد کرد. ![]() این سایت خبری نوشت: «در کشور ترکیه نیز برخی از شخصیت های معروف از قبیل عدنان اکتار معروف به هارون یحیی به تبلیغ این اندیشه غیرانسانی می پردازد. حال سوال اصلی اینجاست در کشوری مثل ترکیه که دارای سوابق درخشان دینی است چرا باید اینچنین شخصیت های ساختارشکنی، به تبلیغ برخی از مواضع دینی خود ازجمله همجنس گرایی بپردازند.» سایت İNCE AYAR SİYASET، در پایان مطلبش ضمن انتشار اسنادی، از به ثبت رسیدن اولین ازدواج های همجنسگرایی در انگلستان نیز خبر داد که در بین آن ها تارکان تِوِتاوغلو، خواننده مشهور کشور ترکیه و شاهین نجفی رپر ایرانی به چشم می خورد. چندی پیش نیز کمپین حمایت از همجنس گرایی در انگلستان ضمن انتشار مطلبی تحت عنوان "ازدواج قانونی همجنس گرایان" از ثبت قانونی ازدواج برخی از همجنس گرایان در انگلستان خبر داد. ![]() شاهین نجفی در حال نشان دادن نماد شیطان پرستی ![]() گفتنی است 28 مارس 2014 ازدواج همجنس گرایان در انگلستان و ولز قانونی شد و کمپین های حامی همجنسگرایی در این کشور به تبلیغ و ترویج آن می پردازند که با انتشار برخی از اسناد رسمی ازدواج همجنس گرایان در این کشور سعی در تشویق، حمایت و تبلیغ این کار غیر اخلاقی دارند. ثبت ازدواج همجنسگرایی تارکان توت اوغلو و شاهین نجفی با رها اعتمادی، برنامه ساز و مجری شبکه من و تو در انگلستان از مواردی است که این کمپین های حامی همجنس گرایی در این کشور با انتشار اسناد آن مانور تبلیغاتی می دهند. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://s5.picofile.com/file/8123769784/shahin_najafi.jpg دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رپ،پاپ،شعر، همه چی هست _____شاهین نجفی_____ RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 25-05-2014 دیشب شبکه من و تو برنامه داش!!!! RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - ارومیه لی - 25-05-2014 (25-05-2014، 13:15)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میشه ولی دروغ میگه من هم زبان استانبولی بلدم هم اینگلیسی هیچا از شاهین نگفته RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - F A R ! N - 25-05-2014 جمع کن این چرت و پرتا رو -____- آخه تو که نمیدونی تو کودوم بخش باید این چرتو پرتتو بذاری دیگه سندو مدرک نیار که (شاهین) همجنسبازه :| RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - KᏙ¥றᏙƝ - 25-05-2014 به امید اینکه بچشون پسر باشه×!× ![]() RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - S R U H - 25-05-2014 من نمیدونم در اصل چه مشکلی با شاهین نجفی دارن خب اون داره واقعیت ها رو میگه بعد داستان شما مثل این شده یه روز میگن یه عالم همش میگفت من خدام اینو گرفتن بردن پیش یه فقیه گفت دستشو قطع کنن دستشو قطع کردن بازم گفت من خداام ااخر گرفتن بردنش اعدامش کردن بعد وقتی یکی از دانش اموزاش میاد می بینه توی دفتتر خودش نوشته من هر چه را که می بینم انگار دارم خدارا میبینم ولی نمیدانم وقتی میگویم من خدام من مورد ننگ و تضعیف اسلام میدونن یعنی انقدرز شعورشون پایین بود که از یارو نپرسیدند من خدایم یعنی چه RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 25-05-2014 (25-05-2014، 14:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید سرکار علیه اگه به مذاقتون خوش نیومد ![]() شاید از نظر سرکار چرت و پرت باشه ولی از نظر خیلی ها که هنوز یکم غیرت تو وجودشون هست چرت و پرت نیست..... و این مطلب هم باید همین جا باشه نه جای دیگه خانم پروفسور......!!!!!!! چون مربوط به مذهب هم میشه...... RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - LIGHT - 25-05-2014 عزیزم منتظر جون ول کنین این شاهینو ... تا کی میخواین شایعه بسازین با یه سری حقیقت ها کنار بیا واس خودتم بهتره RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 25-05-2014 (25-05-2014، 13:04)marjan74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه وقت دلت درد نگیره مراقب باش........ ![]() (25-05-2014، 13:11)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون ولی این مطلب به بخش مذهبی هم مبروط میشه..... یا علی (25-05-2014، 13:23)ارومیه لی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من از خودم درنیاردم محض اطلاع تو همه ی سایت های خبری درج شده.... شما هم که استانبولی بلدین یکن بیشتر دقت کنید میبینید........... (25-05-2014، 13:36)m 2 m2 m3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما که از وقتی من اومدم با من ساز مخالف میزنی بازم ممنون سپاس دادی ولی دوست غزیز این مطلب به مذهب هم مربوط میشه چون بعد از اهانت های این آدم(که خیلی زیاده این کلمه براش) تو نت اهانت ها شروع شد اونم به ساحت مقدس امام هادی (ع) باید حقایق رو گفت تا کسایی که هنوز چشمشون بازه و یکم غیرت تو وجودشون هست یکم بیشتر راجع به ماهیت این آدم فکر کنن...... چرا قبل از اینکه این آقا ترانه های اهانت آمیز نمیخوند بی بی سی اسمی ازش نمیبرد؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا حمایت بی بی سی درست بعد از این ماجرا اتفاق افتاد؟؟؟ میتونید توضیح بدین؟؟؟؟؟؟ (25-05-2014، 14:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله از نظر شما فقط شعور خودتون بالات بقیه همه بی شعورن و هیچی حالیشون نیست.... این دیگه فلسفه نمیخواد بعد ترانه های اهانت بارش اهانت ها شروع شد البته با کار اینا چیزی از نور خورشید کم نمیشه.... امام هادی (ع) نوریه که هیچ وقت خاموش نمیشه.... ولی به غیرت یک مسلمان معتقد بر میخوره..... در ضمن اگه یه بار ترانه هاش رو با دقت گوش بدین میتونید به وضوح به ماهیتش پی ببرید.... برای مثال تو همون ترانه ای که راجع به آلت مقدس خونده..... که یکی از نماد های شیطان پرستیه..... چرا تو صفحه ی فیس بوک طرفدارانش عدد 666 درج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا جوابشون رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 666 رو میتونید سرچ کنید و متوجه بشید که چیه؟؟؟؟ اینم عکسش: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://s3.picofile.com/file/7376999779/319719_168008069993148_167928870001068_221423_31368026_n.jpg یا علی (25-05-2014، 15:53)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنونم از نصیحتت ایکس بوی جون میگم چقدر فکر کردی به تا این نصایح گهر بار رو بهم بگی عزیزم؟؟؟؟ حتما آویزه ی گوشم میکنم مطمئن باش!!! ![]() RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - LIGHT - 25-05-2014 اهانتی نکرده ... تنها چیزی که به شما برخورد اینه که اسم نقی رو آورد خودشم گفته که توهینی نکردم منتظر جون |