![]() |
حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا (/showthread.php?tid=112213) |
حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - یاسمین81 - 26-05-2014 روش درس خوندن من در ایام امتحانات : این که نمیاد … اینم که طولانیه ولش کن … اینم که تابلویه جوابش چیه ! آخیش ، پاشم برم بیرون ! -------------------------------------------------------------------- قابل توجه دانشجویان : امتحان وسیله هستش ، نمره دست استاده! سلامتی همه استادایی که امتحان میگیرن نه انتقام ! ----------------------------------------------------------------------- من نمی دوم این درس خوندن چی داره که; تا میری دو کلمه درس بخونی حتی خاطرات دوران مهد کودک, اونم با وضوح HD یادِ آدم میاد ! ---------------------------------------------------------------------- دقت کردین استرسی که ما موقع باز کردن سایت دانشگاه واسه دیدن نمرمون داریم ، تروریست القاعده برای عملیات انتحاری نداره ------------------------------------------------------------------- تا حالا دقت کردین یک ساعت مونده به امتحان به این فکر میفتیم که; اگه فقط یه کم زودتر می خوندیمش ۲۰ میشدیم ؛ چه راحت بود ؟؟؟ ------------------------------------------------------------------------ یادش بخیر … دوره دبستان : میومدیم میگفتیم یه سوال هم غلط نداریم ! راهنمایی : یه غلط دارم ! دبیرستان : یه دونه درست زدم ! دانشگاه : فک کنم یه سوال رو فهمیدم ------------------------------------------------------------------------ صفایی ندارد ارسطو شدن ، خوشاپرکشیدن ، پرستو شدن ! توکه پر نداری پرستو شوی ؛ بشین درس بخون تا ارسطو شوی ! فرارسیدن ماه امتحانات تسلیت باد ! ------------------------------------------------------------------------ یکی از فانتزیام اینه که توی دانشگاه یکی از اساتید تهدیدم کنه; که بهت صفر میدم بعد منم در حضور همه برم جلوش سرمو بکوبم به دیوار بگم : منو از نمره میترسونی ؟؟؟ من زندگیمو باختم استاد … برو از خدا بترس … ---------------------------------------------------------------------------- ۳تا دروغ هست که تو زندگی زیاد میشنوی : عاشقتم تا آخر عمر باهات میمونم دیفرانسیل و انتگرال یه روزى به دردتون میخوره !!! ------------------------------------------------------------------------------- مراحل درس خوندن یک دانشجو : خوابیدن روی جزوه گرفتن مشکلات و نواقص گل های قالی جمع کردن آشغال های ریز و درشت اطراف زمین خاک گیری گوشه های موبایل گرفتن چندین عکس با گوشی از خود در حالت های مختلف و در ژست درس خواندن اس ام اس بازی با بچه های کلاس که هر کدوم چقدر درس خوندن خوندن یادگاری های جزوه که رفقا سر کلاس نوشتن بد گفتن به درس و دانشگاه و در آخر هم خسته شدن و رفتن و یه چیزی خوردن! --------------------------------------------------------------------------------سلام؛ من همه ی كتابامــو 3 دور کامل خوندم ، توچطور؟" ستاد ایجاد رعب وحشت میان دانشجویان تنبل ![]() --------------------------------------------------------------------------- "هنوز کو تا فــردا؟" (زمزمه های شیطانی یکروز مانده به امتحان) ------------------------------------------------------------------------ با درس خوندن که همه میتونن نمره بگیرن اگه با تقلب نمره بگیری مردی ![]() ---------------------------------------------------------------------- دقت کردین موقع امتحان ها چقد برنامه های تلویزیون برامون جذاب میشن؟؟؟ خود من به شخصه حتی خطبه های نماز جمعه ی قم رو هم می بینم!!! ------------------------------------------------------------------------ یادم آید روز دیرین / خوب و شیرین / اول ترم / وقت بسیار / درس اندک… اما حالا روز آخر / روز تلخ امتحانات / آخر ترم / وقت اندک درس بسیار! درس بسیار! درس بسیار ! ------------------------------------------------------------------ مغز انسان پر کارترین جای بدنه !!! چون همه 24 ساعت روز و همه 365 روز سال رو کار میکنه کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم !!! ---------------------------------------------------------------------------- ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ( ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان ) -------------------------------------------------------------------------- تو باهوشی تو ، حافظه خوبی داری ، مطمئنم قبول میشی . . . اس ام اس تلقینی ، شاید فرجی شد !! ------------------------------------------------------------------------- به خدا سوگند اگر سوالات امتحان را در دست راستم و جواب سوالات را در دست چپم قرار دهند باز هم حسش نیست که درس بخونم ! ---------------------------------------------------------------------------- تعریف دانشجو : موجودی است نحیف و لاغر که از تخم مرغ و گوجه تغذیه میکند معمولا افسرده است ! و دشمنی عجیبی با کتاب دارد مخصوصاً شب امتحان ! ------------------------------------------------------------------------------ لـذتی که در خوابیدن روی جزوه هست تو خوابیدن روی تختخواب نرم نیست ! ------------------------------------------------------------------------------------ دلم شور می زنه، هیچی بلد نیستم ، بعیدمی دونم بتونم کل کتاب رو بخونم ، شب ها کابوس امتحانو می بینم و از خواب می پرم و . . . از دفتر خاطرات یک دانش آموز ------------------------------------------------------------------------- تعریف مراقب : موجودی ستم کار و ریا پیشه که متاسفانه چشم و گوش و باقی حواس را هم دارد ! سیستمی که نقش دزدگیرمنازل را سر جلسه ایفا میکند ! گالری ضدحال ! موجودی که روی سینه اش نوشته شده : من مراقبم،شما چطور !؟ یک نوع تله موش زنده ! . . این روزها هیشکی درس نمیخواند ! شما چطور !؟ ------------------------------------------------------------------------------ اگر میخواهید در امتحانات موفق شوید : به نکات زیر توجه کنید ! . . . . به جای اینکه راه بیفتی دنبال من بیایی پایین بشین درستو بخون تا موفق بشی ! ------------------------------------------------------------------------ چیه ؟ پریدی رو گوشی بیبنی کی اس ام اس داده ؟ این جای درس خوندنته ؟ هنوز که نرفتی !! د برو د . . . دههه ! -------------------------------------------------------------------- یک احساس بدی دارم ؛ امتحانات داره به اینترنت رفتنم لطمه میزنه … --------------------------------------------------------------------- من نمی دوم این درس خوندن چی داره که; تا میری دو کلمه درس بخونی حتی خاطرات دوران مهد کودک اونم با وضوح HD یادِ آدم میاد ! ------------------------------------------------------------------------- ﺳﻠﺎﻣﺘﯽ ﻫﻤﻪ دانشجوایی ﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎن ﺩﺍﺭﻥ ﻭلی ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺟﻠﺒــــــﮏ ﻫﻢ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻦ … ![]() ---------------------------------------------------------------------- ینی من تو کار خدا موندم که چرا وسط سخت ترین سوال امتحان، مسخره ترین آهنگ ممکن تو ذهنت پلی میشه ! دلکم دلبرکم ، خوشگل بانمکم … ----------------------------------------------------------------------- دقت کردین استرسی که ما موقع باز کردن سایت دانشگاه واسه دیدن نمرمون داریم ، تروریست القاعده برای عملیات انتحاری نداره RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 26-05-2014 لـذتی که در خوابیدن روی جزوه هست تو خوابیدن روی تختخواب نرم نیست ! دقیقا اینجوریه ها من همیشه رو کتابام میخوابم. ![]() RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - مینو 80 - 27-05-2014 مرسی یاسمین جون گلم عالییییییییییییییییییییییییییییییییی بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - مینو 80 - 28-05-2014 یاسی جون می خواستم بگم گلم دستت درد نکنه لطفا به پروفایل منم یک سری بزن RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - LUCAS - 28-06-2014 خوابیدن روی ککتاب حال میده! RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - **li@** - 02-07-2014 خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال بووووووووووود کیف کردم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ ![]() RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - شاه دخخ - 07-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - WILDE - 08-09-2014 ممنون ![]() RE: حالا به مناسبت امتحانات اس ام اس امتحانی خیلی باحال بدو بیا - ☢ദᗩஸO1D☢ - 09-09-2014 عالی بود کیــــــــــــــــــــــــــــــــــف کردم |