انجمن های تخصصی  فلش خور
خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) (/showthread.php?tid=112495)

خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - P e D i - 27-05-2014

این خانم ۳۶ ساله به خاطر مشکلات هورمونی دچار نوعی بیماری شده است که باعث میشود موهای زائد در ناحیه صورت رشد کنند. وی از سن ۱۷ سالگی به این بیماری مبتلاست و عادت داشت هر روز موهای صورت خود را اصلاح کند اما در سن ۲۰ سالگی و با الهام گرفتن از کار دوستش که در حمایت از یک انجمن خیریه برای جمع آوری کمک مالی به بیماران پروستات و آگاهی از این بیماری ریشهایش را کوتاه نمیکرد تصمیم گرفت موهای صورتش را به حال خود رها کند.

خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) 1

به گزارش تکناز او توانسته است تا کنون ۷۰۰۰ پوند به این خیریه کمک کند. وی از سن ۱۷ سالگی دچار این بیماری شد و طی آن موهای زیادی در ناحیه لبها و چانه اش شروع به رشد کرد و به قدری رشد این موها زیاد شد که مجبور بود هرروز آنها را اصلاح کند. او غالبا با مردها اشتباه گرفته میشد و این مسئله باعث عذابش بود . وی میگوید : اگرچه دختر زیبایی بودم اما این مسئله باعث شد از همه دوری کنم و در آن سن این برای من مشکل بسیار بزرگ و عذاب آوری بود.

خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) 1

وی می افزاید هزینه لیزر درمانی برای رفع این موهای زائد از عهده او خارج است و بخاطر حساسیت شدید پوستی اش امکان استفاده از “وکس ” را نیز ندارد . او قصدش را از انجام این کار نشان دادن زیبایی های شخصیتی انسانها به دیگران عنوان میکند و میگوید من علیرغم این موها هنوز هم زن زیبایی هستم و مهمتر از زیبایی صورتم نیت زیبایی است که پشت این عمل قرار دارد.

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-05-2014

اقا این تاپیکا جاشون اینجا نیس!
لطفا در بخش مربوط تاپیک بزنید(:
←باید متنقل بشه به خبرها!

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - نفس هستم - 29-05-2014

خوب گناه داره واقعا براتون متاسفمAngry
اینم یه نوع بیماریه دیگهUndecided
متااااااااااااااااااااااااسفم

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - Nυмв - 29-05-2014

کامنتای این4صفحه رو خوندم.خیلی عجیبه!
این خانم نه زشته نه کثیف نه مسخره نه رقت انگیز.اونی که دلسوزی میخواد خود ماییم که این کامنتارو گذاشتیم.باید تحسینش کرد.اینجوری تونسته این همه به این خیریه کمک کنه!تازه کدوممون انقدر اعتماد به نفس داریم ؟یا به زیبایی درونمون اعتقاد داریم؟

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - P e D i - 30-05-2014

اگه خونده باشید (که میدونم نخوندید) ایشون بیماری داره :|

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - キム尺刀ム乙 - 02-06-2014

چه قدر شما ها مسخره این
خوب بیماری داره

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - sara-ice girl - 02-06-2014

واقعا که لطف کنین متنو بخونید بعد بیاید مسخره کنین انسانیتم خوب چیزیه
ایشالا زودتر خوب بشهSadShy

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - Dead-Girl - 19-06-2014

تو این دوره زمونه پسرا دختر شدن دخترام سیبیل میزارن جامعه احساس کمبود مرد نکنه.TongueTongueTongue

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - Mïņ̃†êR - 08-07-2014

منقل شد خبرها

RE: خانمی که 16 سال موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) - ♥shaqayeq♥ - 09-07-2014

برو بابا چ قد زشته با این فرمش!!!!
HeartHeartHeart