![]() |
|
دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ (/showthread.php?tid=112694) صفحهها:
1
2
|
دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - ❤R@TA❤ - 28-05-2014 دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ (تـو دلـش: آیـا واقــعــا از مـن خـوشـکـل تـره) پـسـر: آره خـوشـکـلـه ... ... (تـو دلــش: امـا تـو هـنـوز زیــبـاتـریــن دخـتـری هــسـتـی کـه مـن مـیـشـنـاسـم) دخـتـر: شـنــیــدم دخــتــر شـوخ طــبــع و جــالـبـیـه (درســت اون چـیـزی کـه مـن نبـودم) پــسـر: آره هـمـیـنـطـوره (ولــی در مـقـایـسـه بـاتـو اون هـیـچـی نـیـسـت) دخــتــر: خــب پــس امــیــدوارم شــمــا دوتــا بــاهــم بــمــونــید (کــاش مــادوتــا بــاهــم مــی مـونـدیــم) پــســر: مــنـم بــرات آرزوی خــوشــبــخـتــی دارم (چــرا ایـن پـایـان رابــطــه مــاشــد؟) دخــتــر:خــب.......مــن دیــگــه بــایــد بــرم (قــبــل از ایـنـکـه گــریــه ام بـگـیـره) پــســر: آره مــنــم هــمــیـنـطـور ( امـیـدوارم گــریــه نــکـنـی) دخــتــر: خــداحــافــظ... (هــنـوز دوسـت دارم ودلــم بــرات تـنـگ مـیـشـه) پــسـر: بــاشـه خــداحـافـظ (بـخـدا کــه هـیـچـوقـت عـشـقـت از قـلـبـم بـیـرون نـمـیـره......هـــرگـــز) کـــاش مــا آدمــاحــرف دلــمــون را مــیــزدیــم دختر: شنیدم داری ازدواج می کنی .. مبارکه .. خوشحال شدم شنیدم.. پسر: ممنون...انشالله قسمت شما.. دختر: می تونم برای آخرین بار یه چیزی ازت بخوام؟؟؟ پسر: چی می خوای؟ دختر: اگه یه روز صاحب یه دختر شدی می شه اسم منو روش بذاری؟ پسر: چرا؟ می خوای هر موقع که نگاش می کنم ..صداش می کنم درد بکشم؟؟ دختر: نه.. !! آخه دخترا عاشق باباهاشون می شن.. می خوام بفهمی چقدر عاشـــــقت بود RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 28-05-2014 تکراری بود عزیزم ![]() ولی بازم ممنون ![]() مرسی خوندمش ![]() هم میتونی فونتای ابی رو بخونی هم صورتی رو!!! هم باهم!! هرجور میلته ![]()
RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - rezaak - 28-05-2014 سپاس
RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - ★~Ѕдула~★ - 28-05-2014 غرور بد چیزیه): سپاس....! RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - عاشق الکترونیک - 28-05-2014 ای کاش کنار هر جمله ای که میگفتن حرفای دلشون رو هم میزدن.... غرور چیز بدیه... RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - parisa16 - 28-05-2014 جمله ی آخرش خیلی قشنگ بود...ممنونم +سپاس RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - maryamB - 28-05-2014 خیلی بده که ما آدما نمیتونیم حرف دلمون رو بزنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - ~HiSssh~ - 28-05-2014 آخي ![]() هعي خدا آخه چرا آدما انقدر مغرورن ؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 28-05-2014 چقد غمگین مرسی RE: دخـتـر: دوســت دخــتـــر جــدیــدت خــوشــکــلــه؟ - NeginNg - 28-05-2014 kheili ghashang bood mer30 |