![]() |
سوفله سیب زمینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله سیب زمینی (/showthread.php?tid=112950) |
سوفله سیب زمینی - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014 ![]() سیب زمینی یه جورایی به گردن ما زیاد حق داره چیزایی که لازم داریم: 4 تا سیب زمینی متوسط 3 تا تخم مرغ 8 تا قارچ متوسط 100gr پنیر پینزا 30 gr کره نمک و فلفل اول سیب زمینی ها رو با اب و نمک بپزین و پوست بگیرین و داغ داغ با کره مخلوط کنین تا پوره ی نرمی بشه ، بذارین خنک شه. زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو جدا کنین ، سفیده رو با هم زن اونقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه ، زرده رو هم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد نمک و فلفل بزنین ، سیب زمینی رو با زرده خوب مخلوط کنین بعدشم سفیده رو اضافه کنین و آروم و در یک جهت هم بزنین تا مخلوط شه اما فرمش رو از دست نده. کف قالب سوفله یا پیرکس رو با کره چرب کنین و مواد رو داخلش بریزین ، روش رو صاف کنین . قارچ ها رو ورقه ای برش بدین و روی موادتون بچینین و در آخر پنیر پیتزا رو روش بریزین. سپس سوفله رو در فر که با دمای 180درجه گرم کردین به مدت20 دقیقه در طبقه ی وسط بذارین که بپزه ، برای طلایی شدن پنیرهم گریل رو چند دقیقه روشن کنین. وقت نکردم و تزئین این غذا رو از دست دادم |