![]() |
پیتزا ویکتوریا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا ویکتوریا (/showthread.php?tid=112961) |
پیتزا ویکتوریا - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014 ![]() گویا ملکه ویکتوریا ازاین پیتزا خیلی خوشش میومده! پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم خمیر پیتزا روش اول آرد ۳ پیمانه آب: یک ونیم پیمانه شیر: نصف یمانه مخمر خشک : یک چهارم پیمانه نمک : یک قاشق مربا خوری شکر : یک چهارم پیمانه روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین . روش دوم آرد سفید 2 لیوان خمیر مایه فوری 1 ق غ شکر 1 ق غ شیر 4/3لیوان روغن مایع 4/1 لیوان نمک 2/1 ق چ مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند . روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن ) ۱۵۰ گرم ..آرد کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم بکینگ پودر ۱۰گرم نمک ۱/۴ قاشق چای خوری ماست زده شده ۸۰گرم شکر ۱۰گرم**************************************** ********** ***************** ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی با پیمانههای درجه دار ۲۰۰میلیگرم میشه ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی لیتر ۸۰میلی لیتر مساوی ۸۰گرم نمک هم که معلوم بود :************************************************* ***************** طرز تهیه اول کره رو آب میکنیم به آرامی ولی نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد ما ست زده شده را با آن به خوبی مخلوط میکنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم میزنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم روش چهارم ( روش ایتالیائی) 1) آرد سفید: 300 میلی لیتر. 2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری. 3) شکر: 1 قاشق مربا خوری. 4) نمک: 1 پنس. 5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر. 6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری. طرز تهیه نان پیتزا: همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم. پیتزا ویکتوریا مواد لازم برای دونفر پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری ژامبون مرغ : 200 گرم قارچ : 200 گرم فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری کره: 10 گرم طرز تهیه خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید |