![]() |
ساندویچ تنوری مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ساندویچ تنوری مرغ (/showthread.php?tid=112966) |
ساندویچ تنوری مرغ - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014 ![]() احتمالش زیاده که اعضای خانواده فرصت تزئین به شما ندن! مواد لازم سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل کنسرو ذرت : یک پیمانه نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد آویشن : یک قاشق مربا خوری نمک و فلفل : مقداری فارچ : 250 گرم سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه نان باگت : 6 عدد چیپس خلالی: یک پیمانه کره : 30 گرم روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه 20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید . نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید بعد روی اونها چیپس بریزید درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید . احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !! اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل |