![]() |
سالاد کلم گرم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد کلم گرم (/showthread.php?tid=113006) |
سالاد کلم گرم - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014 ![]() اگه توی خونه ژامبون و گل کلم داری حتما درستش کن اگه توی خونه ژامبون و گل کلم داری حتما درستش کن این سالاد یه دورچین خوب برای غذاهای گوشتی هستش و واقعا طعم بی نظیری داره! مواد لازم : کلم قرمز خلال شده 2 پیمانه ژامبون گوشت نگینی شده 70 گرم پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد آرد 2/1 قاشق سوپخوری سرکه 4/1 پیمانه شکر 2 قاشق آب مرغ 4/1 پیمانه روغن 1 قاشق اول توی روغن پیاز و ژامبون رو میریزیم تا همراه هم سرخ بشن و عطر کالباس بلند بشه و از بوش حسابی لذت ببریم البته پیازا سرخ نشن! آرد رو میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامیش بره بعد کلم های خلالی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم سبک بشن اخر سر هم سرکه و شکر و آب مرغ رو اضافه میکنیم و البته به اضافه نمک و فلفل سیاه! زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا هم کلم بپزه و هم سسش غلیظ بشه! کنار غذامون گرم سروش میکنیم و نوش جان! مزه ملس خوبی داره و کنار غذا واقعا دلچسبه! تو اینجا من کنار شنیتسل سروش کردم که ایشالله دستورشو میذارم *** میشه جای آب مرغ از 2/1 از عصاره مرغ که توی 4/1 پیمانه آب حلش کردیم استفاده کرد اما حواسون باشه عصاره ی خوبی بخریم! *** از کلم سفید هم میشه اما قرمز خوشملتره!!! *** شکرشو به ذائقتون کم و زیاد کنین |