![]() |
عاشقانه ها... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عاشقانه ها... (/showthread.php?tid=114367) |
عاشقانه ها... - اقیانوس اشک ها - 01-06-2014 ای کاش...روزهای دلتنگی من مثل دوست داشتن های تو کوتاه میشد.. مهم نیست اكنون زندگی ام چگونه میگذرد ... عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور میکنند و باعث لبخندم میشوند ! به همين زودی میروم گاهی.....پرواز.... بال نمی خواهد.... دل می خواهد... این روزها…”بغض” دارم! “گریه” دارم! تــــــــا دلت بخواهـــــــد… “آه” دارم…! ولی “بازیگر”خوبی شده ام… ''می خنــــــــدم'' یه جا می خوام که تا چند کیلومتریش کسی رد نشه ، باهام بد نشه ، جلو پاهام سد نشه .. بعضــــی روزها هست که خیــــــلی بیشتر از یک روز پـــــــــــــیر میشیم حرفهایم در دل میمیرند... اشکهایم در چشمانم می خشکند پاهایم از حرکت می ایستند بغضم در گلو میمیرد... من مدت هاست برای خندیدن از غصه هایم اجازه می گیرم شاید یک روز، یک نفر، یک جوری آدم را بخواهد که خواستنش به این راحتی ها تمام نشود! و شب ســرآغاز تمام دلتنگی هاست ... از بین اووووووووووووووووووووووووووووون همه آرزوهای بچگی فقط بزرگ شدیم .... حالا که پر از حرفیم.... زنگ انشا نداریم .... در دنیایی که همه یا گوسفندند یا گرگ ترجیح میدهم چوپان باشم همدیگر را بدریدمن نی میزنم ♪ ♪♪ ♫ دووووووووووور بمـــــان ! نـــزدیکی هیـــچ ســودی نـــدارد ، فقـــط معمــولا" گنـــد میزنـــد به همه چیــــز !!! من به الفبای ساده ی زندگیمـَـم مـَـشکوکـم؛ دیگه آدما که جای خود دارنـــ !... بالاتر از سیاهی که رنگی نیست؛ هست؟ تازه اگه باشه هم فرقی نداره، اونم یه رنگه مثــِ رنـــــگای دیگه... توی جدایی ها همیشه اونی که کمتر عاشقه بهتر حرف میزنه.. ﻋﻠﻢ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﻲ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ : ﻭﻗﺘﻲ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻴﺨﻨﺪﺩ ﺣﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﭼﻴﺰﻫﺎﻱ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﻭ ﭘﻴﺶ ﭘﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﻋﻤﻴﻘﺄ ﻏﻤﮕﻴﻦ ﺍﺳﺖ ! ﺍﮔﺮ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﺑﺪ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﺳﺖ ! ﺍﮔﺮ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﮐﻢ ﺣﺮﻑ ﻣﻲ ﺯﻧﺪ ﺳﺮﻳﻊ ﺣﺮﻓﺶ ﺭﺍ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ ﻭﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﻲ ﮐﻨﺪ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﺭﺍﺯﻱ ﺩﺭﺳﻴﻨﻪ ﺩﺍﺭﺩ ! ﻭﻗﺘﻲ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﮔﺮﻳﻪ ﮐﻨﺪ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﺿﻌﻴﻒ ﺍﺳﺖ ! ﻭﻗﺘﻲ ﻳﮏ ﻧﻔﺮﺑﺎ ﻳﮏ ﺭﻭﺍﻝ ﻏﻴﺮﻋﺎﺩﻱ ﻭﺣﺠﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﻏﺬﺍ ﻣﻲ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﮐﻪ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺍﺳﺖ ! ﻭﻗﺘﻲ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﭼﻴﺰﻫﺎﻱ ﮐﻮﭼﮏ ﮔﺮﻳﻪ ﻣﻲﮐﻨﺪ ﻳﻌﻨﻲ ﺭﻗﻴﻖ ﺍﻟﻘﻠﺐ ﻭ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺍﺳﺖ ! ﻭﻗﺘﻲ ﻳﮏ ﻧﻔﺮ ﺳﺮﻳﻊ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﭼﻴﺰﻫﺎﻱ ﮐﻮﭼﮏ ﻋﺼﺒﺎﻧﻲ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ .... بعضی از ادم ها خط خوردگی دارند بعضی از ادم ها غلط چاپی دارند بعضی از ادم ها زیادی غلط دارند و بعضی غلط های زیادی!!!! بعضی از ادم ها را باید چند بار بخوانیم تا معنی ان را بفهمیم و بعضی از ادم ها را باید نخوانده دور انداخت آدمهاي کنارم مثل جمعه ميمانند .... معلوم نميکند"فــــــرد" هستند يا " زوج " ... پر از ابهامند ... !!! به یکدیگر دروغ نگویید! آدم است باور میکند دل می بندد...! پنهان شده ام پشت لبخـــندی که درد میــــکند....... بچه ها ببخشید اگه تکراریه RE: خودت بخون... - دیمیتری یوسلیانی - 01-06-2014 مرسی عزیزم....قشنگ بود ![]() RE: خودت بخون... - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 مرسی ولی جاش اینجا نیس ![]() RE: خودت بخون... - ❤R@TA❤ - 01-06-2014 مرسی بعضیاش خیلی خوب بودن RE: خودت بخون... - اقیانوس اشک ها - 01-06-2014 (01-06-2014، 17:19)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طناز جان جاش کجاس؟ ![]() RE: خودت بخون... - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 (01-06-2014، 20:01)اقیانوس اشک ها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توی اس ام اس ها یا عاشقانه RE: خودت بخون... - اقیانوس اشک ها - 01-06-2014 (01-06-2014، 20:25)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر عمو ببند ![]() RE: خودت بخون... - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 خانوم خواهشا مودب باشید RE: خودت بخون... - اقیانوس اشک ها - 01-06-2014 (01-06-2014، 20:27)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدای تو بزار بیام خونتون بهت میگم مودب ینی چی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خودت بخون... - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 (01-06-2014، 20:28)اقیانوس اشک ها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالا تا اون موقع ادب رو رعایت کنید خواهشا |