انجمن های تخصصی  فلش خور
ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی (/showthread.php?tid=114704)



ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-06-2014

ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی 1

مواد لازم برای 4 نفر:

آب مرغ (عصاره مرغ) ……… 3 پیمانه

آب …………………………. 3 پیمانه

کدوحلوایی ………………… 500 گرم (پوست گرفته و بدون تخم، مکعبی خرد شده)

فلفل دلمه قرمز …………… 1 عدد (بدون تخم و مکعبی خرد شده)

روغن زیتون ………………… 1 قاشق غذاخوری

رزماری خرد شده ………….. 1 قاشق غذاخوری

کدوسبز ورقه شده ………… 2 عدد

سالامی خرد شده ………… 6 ورقه (از هر نوع ژامبون یا کالباس و یا سوسیس هم می توان استفاده کرد)

کره …………………………. 30 گرم

پیاز کاملا” خرد شده ………. 1 عدد

سیر له شده ………………. 1 حبه

برنج دانه کوتاه (Arborio rice) …………. یک و سه چهارم پیمانه

سرکه سفید ……………………………. 1 تا 2 قاشق غذاخوری

خامه (یا روغن زیتون یا کره یا شیر) ……. 1/2 پیمانه (اگر روغن زیتون یا کره استفاده کردید 1/4 پیمانه بریزید)

پنیر پارمسان رنده شده ………………… 1/2 پیمانه

برگ های ریز اسفناج (اختیاری) ………… 60 گرم

پارمسان رنده شده یا ورقه شده ………. جهت سرو



فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

نحوه تهیه:

1-در قابلمه ی متوسطی آب مرغ و آب را به جوش آورید. کدوحلوایی و فلفل دلمه خرد شده را درون سینی فر ریخته و روی آن 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و رزماری و نمک و فلفل بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید.

2- سینی را درون فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید. کدوسبز و سالامی ها را افزوده و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که کدوحلوایی ها پخته شده و سالامی ها ترد شوند.

3- در این زمان، کره را در قابلمه ی بزرگی با حرارت بالا حرارت داده تا ذوب شود. دقت کنید نسوزد. پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. برنج را بیفزایید و تفت دهید برای حدود 1 دقیقه. سرکه را نیز افزوده و حرارت دهید برای حدود 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که کمی از سرکه تبخیر شود.

4- آب مرغ و آب داغ و جوشیده را به برنج افزوده. هر بار 1 پیمانه بیفزایید تا زمانی که همه ی مایع جذب برنج شود و برنج ترد و پخته شود (حدود 20 دقیقه). چنانچه برنج هنوز نپخته بود درب آن را دم کنی گذاشته و حدود 10 تا 20 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و با خامه (یا کره یا شیر یا روغن زیتون) و پنیر پارمسان مخلوط کرده و نمک و فلفل زده تا مزه دار شود. (من از روغن زیتون استفاده کردم و خامه نریختم تا کالری غذا پایین تر بماند).

5- مخلوط سبزیجات را به برنج بیفزایید. در صورتی که برگ های ریز اسفناج نیز استفاده می کنید، آن ها را نیز بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر برای سرو کشیده و روی آن را پنیر پارمسان رنده شده یا ورقه بریزید.