انجمن های تخصصی  فلش خور
استیک مرغ اسپایسی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: استیک مرغ اسپایسی (/showthread.php?tid=114705)



استیک مرغ اسپایسی - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-06-2014

استیک مرغ اسپایسی 1

نیم ساعته می تونی یه غذای شیک و خوشمزه درست کنی

کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درستیدم هم خیلی آسونه هم خیلی خومشزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه

مواد لازم:

سینه ی مرغ 2 عدد

ماست ترش 2 قاشق

روغن زیتون 1.5 قاشق

آبلیمو 2 قاشق

پیاز متوسط 1 عدد

زیره مقداری

شوید 1 قاشق

رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی

اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت 1 سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ 3 قسمت میشه.

ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم 3 ساعت توی یخچال استراحت کنه.

کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.

حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.

برای دورچین غذا :

سیب زمینی سرخ شده:

سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.

موز سرخ شده:

موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.

سس گوجه:

گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با 1 قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، 2 قاشق آبلیموی تازه و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.