![]() |
چیکن لوف - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چیکن لوف (/showthread.php?tid=114712) |
چیکن لوف - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-06-2014 ![]() غذایی متفاوت؛ با همان مرغ همیشگی مواد لازم سینه مرغ بدون استخوان : یک کیلو و پانصد گرم تخم مرغ : 3 عدد سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری پر پیاز: 2 عدد سیر: 4 حبه یا یک قاشق مربا خوری پودر سیر نمک ، فلفل و زعفران دم کرده: مقداری سس گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری مواد لازم انتخابی قارچ ریز: 200گرم هویج درشت خرد شده: دو عدد جعفری درشت خرد شده : نصف لیوان فلفل دلمه ای خرد دشه: یک عدد طرز تهیه مرغ خام رو دوبار با دنده ریز ، چرخ کنید تا حسابی نرم ویکدست بشه ، پیاز رو زنده کنید وآبش رو بگیرید و به مرغ اضافه کنید ف سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زعفرون ، مایونز و تخم مرغ رو هم اضافه کنید خوب ورز برید تا مایع یکدست بشه ، بهتره دراستفاده از زعفران قناعت نکنید ازمواد انتخابی هر کدوم رو خواستید ، بریزید توش ، من ازقارچ و فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردم ، نیازی نیست قارچ رو خرد کنید همونطوری بریزید توی مایه مرغ ، قالب رو چرب کنید ومدا رو بریزید توش و خوب صاف و فشرده بکیند ، حالا به سه روش میتونید این غذا رو طبخ کنید: 1-روی قالب سلفون بکشید و غذا رو به مدت 15 دقیقه در درجه بالای ماکرو ویو طبخ کنید 2- روی قالب فویل آلومینیومی بکشید و غذا رو بمدت 1 ساعت در طبقه وسط فر دردرجه 170 درجه سانتی گراد طبخ کنید 3- روی قالب رو با هرچی خواستید بپوشونید ، داخل یه قابلمه آب بریزید وقالب رو بزارید توش طوریکه آب تا نصفه قالب بیاد ، قابلمه رو بزارید رو گاز حرارت رو زیاد کنید تا آب بجوشه بعد درقابلمه رو بزارید وحرارت رو کم کنید ، حدود یک ساعت تا یکونیم ساعت طول میکشه غذا پخته بشه ، آب قابلمه رو چک کنید اگه کم شد مجددا آب بریزید من ازروش اول استفاه کردم ، بعد ازپخت روکش قالب رو بردارید ، یه سسی رو غذا جمع میشه که اون رو جدا کنید با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده و بریزید رو غذا و روش رو با هرچی خواستید تزئین کنید نکته اول : این مقدار مواد برای 15 نفر هست نکته دوم: این غذا به صورت گرم و سرد سرو میشود درهردوحالت خوشمزه ست. نکته سوم : موقع سرو با چاقو تیز برش بزنید نمای بسیار زیبائی خواهید |