![]() |
دلمه سیب زمینی تنوری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دلمه سیب زمینی تنوری (/showthread.php?tid=114714) |
دلمه سیب زمینی تنوری - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-06-2014 ![]() سیب زمینی متوسط : 4 عدد گوشت چرخ کرده : نصف پیمانه پیاز کوچک : یک عدد سیرخرد شده : 2 حبه فلفل دلمه ای خرد شده : 2 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری پنیر پیتزا : 4 تکه قطور! کره تکه تکه شده : 20 گرم رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری طرز تهیه سیب زمینی ها رو خوب بشوئید بدون اینکه پوستش رو بگیرید روش نمک بزنید و بخارپز کنید . پیاز رو ریز خرد کنید ، تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و بعد گوشت رو هم اضافه کرده خوب تفت بدید تا آب گوشت کشیده شده و پخته بشه بعد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل ، آویشن و رب رو هم بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و ازرو گازبردارید. سیب زمینی ها که پخت بزارید کمی خنک بشه بعد سرش رو جدا کنید و کمی توش رو خالی کنید داخل هرسیب زمین کمی نمک بپاشد و یک تکه کره بیاندازید و سپس از مایع گوشتی داخل آن هار پرکنید ، سیب زمینی هائی را که ازتوی دلمه ها خالی کردید ، له کنید و ته ظرف پیرکس پهن کنید ، بعد تگه های باقیمانده کره را رو ی ان چیده و باقیمانده مایع گوشتی را نیز روی آن بریزید سیب زمینی های پر شده رو روی این مواد قرار بدید بعد روی هرسیب زمینی یک تکه پنیر پتزا بزارید بزارید توفر ، بیست دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد قرار بدید بعد چند دقیقه ای هم گریل رو روشن کنید تا روش هم طلائی بشه . این دلمه های خوشمزه رو با سس گوجه فرنگی سرو کنید. |