![]() |
پاستا پیچیده در بادمجان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پاستا پیچیده در بادمجان (/showthread.php?tid=114717) |
پاستا پیچیده در بادمجان - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-06-2014 ![]() اما اسمای متفاوت داشت: کیک پاستا و بادمجان ، خوراک بادمجان و پاستا تازه توی یه سایت اسمش این بود مواد لازم: 4 عدد بادمجان همچین قدبلند و کشیده 150 گرم پنیر موتزارلا ( یا هر پنیری که دوست دارین ) 250 گرم پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم ) مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای ) بادمجونا رو برشای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم ، پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه این غذا رو میشه توی قالب کمربندی درستید و بعد سرو کرد یا نه مثه من روش تنبلانه که توی پیرکس درستید و باهمون سرو کرد فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب بشه و کمی طلایی ، غذای خوشگلمون آماده اس میشه بادمجونای بیشتری گذاشت و کامل دیواره داد بهش این دیگه سلیقه ایه و منم حوصله ی اون همه بادمجون سرخ کردن نداشتم :| |