![]() |
↑هر میوه رو چطوری نگه داریم دیرتر خراب شه↑ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: ↑هر میوه رو چطوری نگه داریم دیرتر خراب شه↑ (/showthread.php?tid=115233) |
↑هر میوه رو چطوری نگه داریم دیرتر خراب شه↑ - Wєιяɗ - 04-06-2014 ![]() میوههای تازه عمر طولانی ندارن، اما با نگهداری مناسب میشه اونا رو زمان زیادی تَر و تازه نگه داشت. درسته که شستن میوهها بعد از خرید خیلی کار مفرحیه، اما این کار باعث میشه میوهها زودتر خراب شن. رطوبت آب رشد کپک و پوسیدگیها رو بیشتر میکنه. پس فقط قبل از مصرف میوه رو بشورید و بقیه میوهها رو نشسته تو یخچال نگهدارید. اگه سیب رو تو کیسه پلاستیکی و تو یخچال نگهدارید، اقلا ۶ هفته سیب تازه دارید. نگهداری موز تازه یه ذره سخته، اما غیرممکن نیست. موز رو تو نایلون بذارید و جای خنک و پر سایه خونه نگهدارید. آویزون کردن موز تو یخچال هم راه خوبیه تا یک هفته موز تازه و زرد رنگ داشته باشید. توتفرنگی، توت سفید و شاتوت رو هم تو یه ظرف شیشهای که کفش یه لایه دستمال حولهای انداختید، نگهدارید. البته عمر توت خیلی کمه و بیشتر از ۴ روز تازه و خوشمزه نمیمونه. خیار بوتهای هم جزو سیفی- میوههاییه که اگه خوب نگهداری نشه خیلی زود طراوت و تردیش رو از دست میده. مگر اینکه خیارای نشسته رو تو یه قابلمه در دار آلومینیومی تو یخچال نگهدارید. همین شیوه برای گیلاس هم کارایی داره و تا دو هفته سالم و تازه میمونه. کیوی، انبه و مرکبات هم بدون هیچ زحمتی دو هفته تو یخچال سالم میمونن. خربزه رو نزدیک سبزیجات اگه نذارید، تا ۳ هفته کیفیت روز اولش رو حفظ میکنه. هلو و شلیل رو تو یه لایه نازک کاغذ بپیچید. اینجوری میتونید ۱۰ روز تو یخچال نگهشون دارید. شاید سختجونترین میوه خونهتون انار باشه که اگه تو طبقه پایین یخچال و تو نایلون باشه تا دو ماه سرحال میمونه. RE: ↑هر میوه رو چطوری نگه داریم دیرتر خراب شه↑ - MoOozZ - 04-06-2014 mrc..............! |