![]() |
متن آهنگ "Who Owns My Heart" از مایلــی سایرســــ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ "Who Owns My Heart" از مایلــی سایرســــ (/showthread.php?tid=115322) |
متن آهنگ "Who Owns My Heart" از مایلــی سایرســــ - ~Mahnaz~ - 04-06-2014 آهنگی کاملاً به سبک دَنس است و شرایط و احساساتی را توصیف میکند که هر کس ممکن است تحت تأثیر محیط یک کلوپ داشته باشد.سایرس در این رابطه میگوید "وقتی میرین بیرون و توی یه کلوپ میرقصین و توی اون شرایط قرار میگیرین،واقعاً عاشق کسی هستین که دارین باهاش میرقصین یا فقط بخاطر محیط و اتفاقاتیـه که اونجا می افته؟" R-O-C-K Mafia راک مافیا Creation shows me what to do خلاقیتـم بهـم نشون میده چکار کنم I'm dancing on the floor with you دارم روی صحنه با تو میرقصم And when you touch my hand و وقتی که دستمو لمس میکنی I go crazy دیوونه میشم The music tells me what to feel آهنگ بهـم میگه که چه حسی داشته باشم ?I like you now, but is it real من الان خیلی ازـت خوشم میاد،ولی این حس واقعیه؟ By the time we say goodnight موقعی که به هم شب به خیر بگیم I'll know if this is right میفهمم که واقعیه یا نه And I feel you و من احساسـت میکنم Coming through my veins توی سیاهرگـهام جریان داری ?Am I into you من واقعا عاشقت شدم؟ ?Or is the music to blame یا تقصیر آهنگـه؟ ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ ?Is it love, or is it art این عشقـه یا هنر؟ Cause the way you got your body moving's چون طوری که تو بدنـتو تکون میدی got me confused منو گیج میکنی And I can't tell If it's the beat or sparks و من نمیتونم تشخیص بدم که این [حس] بخاطر ضرب آهنگه یا واقعاً رابطه ای داره بینـمون به وجود میاد ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ ?Is it love, or is it art این عشقـه یا هنر؟ You now I wanna believe, That we're a masterpiece خودت میدونی که میخوام باور کنم که ما یه شاهکاریم But sometimes it's hard, to tell in the dark ولی بعضی وقتـا سخته که توی تاریکی بفهمم ?Who Owns My Heart صاحب قلبـم کیه؟ The room is full but all I see اتاق پُرـه ولی تنها چیزی که من میبینم Is the way your eyes just blaze through me اینه که چشمـات چطور به درون من نفوذ میکنن و به آتشـم میکشن Like, fire in the dark مثل آتش در تاریکی We're like living art ما مثل یه اثر هنری زنده ایم And it hits me و این یه دفعه به ذهنـم میرسه Like a tidal wave مثل یه موج کششی Are you feelin' me که تو هم منو حس میکنی ?Or is the music to blame یا همه ی اینا تقصیر آهنگـه؟ ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیـه؟ ?Is it love, or is it art این عشقـه یا هنر؟ Cause the way you got your body moving's چون طوری که تو بدنـتو تکون میدی got me confused منو گیج میکنی And I can't tell If it's the beat or sparks و من نمیتونم تشخیص بدم که این [حس] بخاطر ضرب آهنگـه یا واقعاً رابطه ای داره بینـمون به وجود میاد ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ ?Is it love, or is it art این عشقـه یا هنر؟ You now I wanna believe, That we're a masterpiece خودت میدونی که میخوام باور کنم که یه شاهکاریم But sometimes it's hard, to tell in the dark ولی بعضی وقتـا سخته که توی تاریکی بفهمم ?Who Owns My Heart صاحب قلبـم کیه؟ Come on baby زودباش عزیزم Keep on provoking me به تحریک کردن من ادامه بده Keep on rubbin' me به نوازش کردن من ادامه بده Like a rodeo مثل یه نمایش سوارکاری Baby, pull me close عزیزم منو به خودت نزدیک کن Come on here we go, here we go, here we go زودباش،بزن بریم And it hits me و این یه دفعه به ذهنم میرسه Like a tidal wave درست مثل یه موج کششی Are you feelin' me که تو هم منو حس میکنی ?Or is the music to blame یا همه ی اینا تقصیر آهنگه؟ ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ ?Is it love, or is it art این عشقه یا هنر؟ Cause the way you got your body moving's چون طوری که تو بدنـتو تکون میدی got me confused منو گیج میکنی And I can't tell If it's the beat or sparks و من نمیتونم تشخیص بدم که این [حس] بخاطر ضرب آهنگه یا واقعاً رابطه ای داره بینـمون به وجود میاد ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ ?Is it love, or is it art این عشقه یا هنر؟ You now I wanna believe, That we're a masterpiece خودت میدونی که میخوام باور کنم که یه شاهکاریم But sometimes it's hard, to tell in the dark ولی بعضی وقتـا سخته که توی تاریکی بفهمم ?Who Owns My Heart صاحب قلبـم کیه؟ ?Who Owns My Heart صاحب قلب من کیه؟ |