![]() |
متــن آهنـگ "Can't Be Tamed" از مایلــی سـآیرســـ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متــن آهنـگ "Can't Be Tamed" از مایلــی سـآیرســـ (/showthread.php?tid=115323) |
متــن آهنـگ "Can't Be Tamed" از مایلــی سـآیرســـ - ~Mahnaz~ - 04-06-2014 "من نمیتونم رام بشم" سینگل اصلی آلبوم است.یک ماه بعد از انتشار ورژن اصلی،ریمیکس این آهنگ نیز با همکاری "لیل جان" و راک مافیا منتشر شد.سایرس برای این آهنگ انتقادات مثبتی دریافت کرد و طبق گفته ی خودش این آهنگ 'خواستار آزادی بودن'را توضیح میدهد.پرنده ها و آزادی سلب شده ـشان یکی از الهامات ترانه و همینطور موزیک ویدیوی این آهنگ بوده اند. For those who don't know me میتونم واسه ی کسایی که نمیشناسنم I can get a bit crazy یه کم دیوونه بازی دربیارم Have to get my way yep ,24 hours a day من 24 ساعت روز باید راهـمو [از لای جمعیتی که دورـمو گرفتن] باز کنم Cause I'm hot like that چون اینقدر جذابـم [که همه ـش دور و ورـمو پر میکنن] Every guy, everywhere همه ی پسرـها،همه جا just gives me mad attention دیوانه وار بهـم توجه میکنن Like I'm under inspection انگار که زیر نظرم I always get a ten من همیشه توی کارـهام موفقم و نمره ی کامل میگیرم cause I'm built like that چون اینجوری ساخته شدم I go through guys like از پیش پسرـها که رد میشم Money flying out the hands مثل پول از دست رفته،از دستـشون میرم They try to change me سعی میکنن عوضـم کنن but they realize they can't ولی بعدش میفهمـن نمیتونن And every tomorrow is a day I never plan و فرداهاـم،روزـهایی ان که هیچوقت واسه ـشون برنامه نمیریزم If u gonna be my man understand اگه قراره مرد من بشی باید بفهمی که I can't be tamed من نمیتونم رام بشم I can't be tamed نمیتونم نجات داده بشم I can't be blamed نمیتونم مقصر بشم I can't can't نمیتونم،نمیتونم I can't can't be tamed نمیتونم،نمیتونم رام بشم I can't be changed نمیتونم عوض بشم I can't be tamed نمیتونم رام بشم I can't be can't I can't be tamed نمیتونم رام بشم If there is a question about my intentions اگه سؤالی درباره ی اهدافم داشته باشی I'll tell ya جوابتو میدم I'm not here to sell ya چون اینجا نیومدم که بفروشمت و بهـت خیانت کنم Or tell you to go to hell یا بهت بگم "برو به جهنم" I'm not a brat like that چون اینقدر لوس نیستم I'm like a puzzle من شبیه یه پازلم but all of my pieces are jagged ولی همه ی اجزام پَر دارن If you can understand this اگه بتونی اینو بفهمی We can make some magic میتونیم یه جورایی جادو کنیم I'm wrong like that من اینقدر ظالمـم I wanna fly میخوام پرواز کنم I wanna drive میخوام برونم I wanna go هرطور که شده میخوام برم I wanna be a part of something I don't know میخوام جزئی از چیزی باشم که ندونم چیه And if you try to hold me back I might explode اگه بخوای جلومو بگیری ممکنه منفجر بشم Baby, by now you should know عزیزم،از الان دیگه باید بدونی که I can't be tamed من نمیتونم رام بشم I can't be tamed نمیتونم نجات داده بشم I can't be blamed نمیتونم مقصر بشم I can't can't نمیتونم،نمیتونم I can't can't be tamed نمیتونم،نمیتونم رام بشم I can't be changed نمیتونم عوض بشم I can't be tamed نمیتونم رام بشم I can't be can't I can't be tamed نمیتونم رام بشم Well I'm not a trick you play خب،من مثله شعبده نیستم که بخوای بازیـم کنی I'm wired a different way سیستم من متفاوتـه I'm not a mistake من یه اشتباه نیستم I'm not a fake قلابی نیستم It's set in my DNA این چیزیه که دی.ان.ای (ساختار) ام میگه Don't change me پس سعی نکن عوضم کنی Don't change me عوضم نکن (I can't be tamed) من نمیتونم رام بشم I wanna fly میخوام پرواز کنم I wanna drive میخوام برونم I wanna go هرطور که شده میخوام برم I wanna be a part of something I don't know میخوام جزئی از چیزی باشم که ندونم چیه And if you try to hold me back I might explode اگه بخوای جلومو بگیری ممکنه منفجر بشم Baby, by now you should know عزیزم،از الان دیگه باید بدونی که I can't be tamed من نمیتونم رام بشم I can't be tamed نمیتونم نجات داده بشم I can't be blamed نمیتونم مقصر بشم I can't can't نمیتونم،نمیتونم I can't can't be tamed نمیتونم،نمیتونم رام بشم I can't be changed نمیتونم عوض بشم I can't be tamed نمیتونم رام بشم I can't be can't I can't be tamed نمیتونم رام بشم |