![]() |
« یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » (/showthread.php?tid=11564) |
« یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - jojojo - 10-07-2012 سلام از عنوان معلومه هرکی میاد یه جمله برای مادر و یک جمله درباره ی پدر بنویسد ... ------------------------------- من بدهکار توام ای مادر همه جانی که به من بخشیدی لحظاتی که برای امن من جنگیدی و بدهکار توام عمرت را روزهایی که ز من رنجیدی اشک ها دزدیدی، و به من خندیدی.... من بدهکار توام ای مادر! ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ مرد باید که در کشاکش دهر سنگ زیرین آسیاب باشد * پدر تو سنگ زیرین آسیاب بودی با آنکه سنگ نبودی و وجودت عشق بود و صفا RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - mahdi69 - 10-07-2012 سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم ؛ سلامتيه اون پسري که... .. 10سالش بود باباش زد تو گوشش هيچي نگفت... .. 20سالش شد باباش زد تو گوشش هيچي نگفت.... ... ... ... ... .. 30سالش شد باباش زد تو گوشش زد زير گريه...!!! .. باباش گفت چرا گريه ميکني..؟ .. گفت: آخه اونوقتا دستت نميلرزيد...! ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - Hamidreza jefri HHH - 10-07-2012 منحرفامو تو این چند تا عکس میگم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - any body - 10-07-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - Hamidreza jefri HHH - 11-07-2012 در دبستان به راحتی گفتیم : بابا نان داد بی انکه بدانیم بابا برای نان تمام جوانی اش را داد RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - serpico - 11-07-2012 قدر دانی زحماتشون فقط توی یک جمله مختصر نمیشه RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - استقلال قهرمان - 11-07-2012 بابا و مامان من رفتن آلمان و منو برادر كوچيكمو گذاشتن الان يه ماهي ميشه نديدمشوووووووووووووووووووووووون ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - aCrimoniouSs - 11-07-2012 منکه سر تو لاک خودمه .همش تو اتاق خودمم... ![]() بهرحال دختر بی چشم و رویی نیسم:تشکر از تمام زحماتتون... ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - Magical Girl - 11-07-2012 مامان با تمام بی احترامی هایی که بهت کردم بازم تو هر وقت بهت احتیاج داشتم پیشم بودی ممنون ![]() پدرم تورو خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوس دارم ![]() RE: « یک جمله برای مادر یا پدرت بگو » - Azarbayjanliam - 11-07-2012 منی تکجه سئویندیرنلردندیلر ![]() (از تنها کسانی هستند که مرا خوشحال می کنند) ![]() |