انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین (/showthread.php?tid=116770)



طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین - † αƖιєη † - 08-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین 1

•    تعداد: 4 نفر
    زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم :
 میگو
 250 گرم
 فتوچینی
 220 گرم
 روغن زیتون
 دو قاشق غذاخوری
 فلفل تند ریز شده
 1 تا 2
 سیر، رنده شده
2 حبه
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
دو پیمانه
پنیر پارمسان
به مقدار لازم


طرز تهیه :
1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک  قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. 
2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. 
3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی
•    کالری: 363
•    چربی: 9 گرم
•    کلسترول: 97 میلی گرم
•    چربی اشباع شده: 1 گرم
•    کربوهیدرات: 48 گرم
•    پروتئین: 21 گرم
•    سدیم: 396 میلی گرم
    فیبر: 3 گرم