![]() |
طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین (/showthread.php?tid=116770) |
طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتشین - † αƖιєη † - 08-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو![]() • تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه مواد لازم : 250 گرم فتوچینی 220 گرم روغن زیتون دو قاشق غذاخوری فلفل تند ریز شده 1 تا 2 سیر، رنده شده 2 حبه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده دو پیمانه پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه : 1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. 2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. 3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید. ارزش غذایی • کالری: 363 • چربی: 9 گرم • کلسترول: 97 میلی گرم • چربی اشباع شده: 1 گرم • کربوهیدرات: 48 گرم • پروتئین: 21 گرم • سدیم: 396 میلی گرم • فیبر: 3 گرم |