مـــضرات شـــکر! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: مـــضرات شـــکر! (/showthread.php?tid=11693) |
مـــضرات شـــکر! - pink devil - 12-07-2012 کربوهیدراتها به دو دسته ساده و مرکب تقسیم بندی میگردند. مواد غذایی حاوی کربوهیدراتهای ساده (قندی) شامل: قند، شکر، شیرینی جات و نوشابه ها بوده و گلوکز خون را بسرعت افزایش میدهند و باید از آنها اجتناب کرد. کربوهیدراتهای مرکب(نشاسته ای): نان، سیب زمینی، ماکارونی، برنج، غلات و میوه ها میباشند و باید بیشتر از این کربوهیدراتها مصرف کرد. مضرات مصرف شکر و قند به قرار زیر میباشد: ۱-سرکوب سیستم ایمنی بدن. ۲-بر هم زدن تعادل املاح در بدن. ۳- کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب. ۴-کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها. ۵-افزایش سطح تری گلیسریدهای خون. ۶-سبب فقر مس و کروم میشود. ۷- تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها. ۸-پیری زود رس. ۹-پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای. ۱۰- افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب. ۱۱-کاهش ویتامین E در خون. ۱۲-کاهش هورمون رشد. ۱۳-کاهش توانایی عملکرد آنزیمها. ۱۴- کاهش ظرفیت یاد گیری – کاهش عملکرد حافظه. ۱۵-بر هم زدن تعادل هورمونها. ۱۶-نقش در ابتلا به بیماری دیابت. ۱۷-سرگیجه و خواب آلودگی. ۱۸-شکر یک ماده اعتیاد آور است. ۱۹-کاهش پایداری عاطفی. ۲۰-میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد. ۲۱- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد. ۲۲-افزایش بیماریهای قلبی-عروقی. ۲۳-سردرد و میگرن. ۲۴-افزایش هورمون استروژن در مردها. ۲۵-افسردگی. ۲۶-میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند. ۲۷- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد. ۲۸-میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند. ۲۹-میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند. ۳۰- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد. RE: مـــضرات شـــکر! - ps3000 - 14-07-2012 نصيحت معلمه راهنماييم: از 3 گرد سفيد دوري كنيد 1_شكر 2_ نمك 3_ هروئين |