![]() |
عدسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: عدسی (/showthread.php?tid=117524) |
عدسی - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-06-2014 ![]() موادلازم عدس : دو پیمانه پیاز بزرگ ریز شده: ۲ عدد سیر خرد شده: ۲ حبه آب مرغ یا گوشت و یا قلم : دو لیوان زردچوبه ، فلفل سیاه و گلپر : مقداری گوجه فرنگی رنده شده: دو عدد یا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کره: ۲۰ گرم سیب زمینی نگینی شده: ۲ عدد طرزتهیه عدس رو یه روز خیس کنید بعد یه بار بجوشونید آبش رو دوربریزید ، بعد بزارید تا بپزه کمی که به انتهای پخت مانده بود عدس رو ازرو گازبردارید، پیاز رو تو کره تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و درانتها زردچوبه رو افزوده بزارید کمی طلائی بشه . بعد عدس ، گوجه رنده شده آب مرغ و نمک رو اضافه کنید وحرارت رو زیاد کنید تا بجوشه وآبش تا حدودی کشیده بشه ، بعضی ها دوست دارن آبدار بشه ولی توخونه ما زیاد آبکی طرفدارنداره برا همین کمی از آبش رو میزارم بمونه . عدسی روتویه ظرف بکشید سیب زمینی های بخارپز شده را هم دورش بچینید ( البته میتونید سیب زمینی ها رو سرخ هم بکنید ) فلفل سیاه و گلپر رو بپاشید روش وداغ سرو کنید. نکته اول: میتونید ازکوفته قلقلی سرخ شده هم داخل این غذا استفاده کنید نکته دوم: میتونید وقتی آب مرغ رو اضافه کردید سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد پخته بشن ، دراین صورت باید حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینی ها بپزن. |