![]() |
متن های پرطرفدار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: متن های پرطرفدار (/showthread.php?tid=118240) |
متن های پرطرفدار - sevda sj - 11-06-2014 ![]() ![]() ![]()
1- آوای باد خشکسالیست دنیا به این بزرگی یک کوزه سفالیست باید که عشق ورزید باید که مهربان بود زیرا که زنده بودن هر لحظه احتمالیست...
2-شادی هایم را تقدیمت میکنم از اندک بودنش گلایه نکن این تمام سهم من از دنیاست 3- آسمان هرکس به اندازه معرفت اوست بی شک آسمان ![]() 4- سلامتی بچه های بالاشهر که دستبنده طلا دستشون و گردنبند طلا گردنشون ...سلامتی بچه های پایین شهر که دستبند کلانتری دستشون و طناب دار گردنشون اما به سلامتی تو که لبخندت برام طلاست و ناراحتیت طناب دار... 5- مرگ تدریجی ما آغاز خواهد شد اگر تحولی در زندگی خویش ایجاد نکنیم و حاشیه امنیت خود را برای آرزوی نامطمئن به خطر نیندازی 6- یکی میپرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست... 7-زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که غم از رو برود 8- سایه ها محصول پشت کردن دیوارها به آفتابند ،گستاخی دیوارها را تقلید نکنیم تا همیشه آفتابی بمانیم. 9-دور باش اما نزدیک... من از نزدیک بودن های دور میترسم. 10-عهدکردم که بدهکار نباشم به کسی وای از دست محبت که بدهکار تو ام. 11-اگر میخواهی خوشبخت باشی جز آنچه را که برایت مهیاست ارزو مکن. 12-اگر بدانم پشت پلکم خانه ی توست بخوابم تا قیامت چون دلم دیوانه ی توست 13-بر همان عهد که با یاد و خیالت بستم یاد من هم نکنی باز به یادت هستم. 14-وفادار تر از خدا سراغ ندارم به رسم همین وفاداری ست که تو را به او می سپارم 15-هنوز دلخوشی ذهن خسته ام اینست که در خیال خودت بی خیال ما نشدی 16-شاد بودن بزرگترین انتقامیست که میتوان از زندگی گرفت 17-آدامین یا قزل تختی اولا یا گوزل بختی اولا یادا سنین کیمین دوستی اولا 18-پرسیدند:بهشت را خواهی یا دوست؟گفتم:جهنم است بهشت بی دوست. 19-از شمع سه چیز آموختم:ایستاده بمیرم،بیصدا بمیرم،به پای دوست بمیرم. 20-آموخته ام:کسی که یادم نکرد من یادش کنم شاید که او تنهاتر از من باشد. 21-تمامی نفسهای امروزم را تقدیم میکنم تا به دوست داشتن دیروزم شک نکنی. 22-سراغ کلبه ما را کسی جز غم نمیگیرد خوشا روزی که غم گم کند ویرانه ی مارا. 23-ساحل دلت را بخدا بسپار خودش قشنگترین قایق را برایت می فرستد. 24-دنیا بمن یاد داد دوری کسی را که دوستش دارم تحمل کنم اما وفا بمن یاد داد کسی را که دوستش دارم هرگز فراموش نکنم. 25-نتیجه زندگی چیزهایی نیست که جمع میکنیم قلبهایی است که جذب میکنیم. 26-بی تو مرا شبی است که فردا نمیشود بی من تو را دلی است که دریا نمیشود. 27-بر روی باغ شانه ات هر وقت اندوهی نشست در حمل بار غصه ات با شوق شرکت میکنم. 28-بهای دوست نه به زیبایی اوست نه به دارایی او،تنها به وفاداری اوست 29-اگر همون قدر که ستاره تو آسمونه ماه بود بازم آسمون بدون تو سیاه بود. 30-دلبسته به سکه های قلک بودیم،دنبال بهانه های کوچک بودیم،رویای بزرگتر شدن خوب نبود،ایکاش تمام عمر کودک بودیم. 31-وقتی چترت خداست بذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد... 32-تو بشو ساحل قلبم من میشم ماهی مرده،تا بگن به عشق ساحل لب دریا جون سپرده! 33-میگن لبخند ربطی به مرگ نداره ولی تو بخند تا من برات بمیرم!!!! 34-آنچه از من به تو گسترده گشته فاصله نیست،دنیایی است از دلتنگی. 35-وقتی کسی رو نتونستی فراموشکنی بدون هنوز تو خاطرش هستی 36-هیچ وقت گریه نکن چون کسی لیاقت اشک های تورو نداره...اونی هم که داره طاقتشو نداره... 37-جا برای من گنجشک زیاد ست ولی به درختان خیابان تو عادت دارم. 38-کبوتر نباش تا در در آسمون پرواز کنی آسمان باش تاهمه در دلت پرواز کنند. 39-همیشه سخت ترین سیلی را از کسی میخوری که روزی بهترین نوازشگرت بود،تمام چیزی که باید از زندگی آموخت،تنها یک کلمه ست:میگذرد 40-اگر خوبیهایت را فراموش کردند،تو خوب بودنت را فراموش نکن. 41-باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی،کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می آمد کاش... 42-تقدیم بتو که نمیدانم در خاطرت میمانم یا برایت خاطره می شوم،دوستت دارم نه بخاطر آن که دوستم بداری بلکه لایق دوست داشتنی. 43-دلتنگ مباش که من قلبم را سایه بان دلت کردم و چشمانم را در انتظار دیدنت 44-آنان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند... 45-زندگی با صدا شروع میشه بی صداتموم میشه ،عشق با ترس شروع میشه با اشک تموم میشه،دوستی هرجا میتونه شروع بشه اما هیچ جا تموم نمیشه. 46-دریا هرچقدر دور شود ساحل باز هم کنار دریا میماند. 47-فقط کسی معنی دلتنگی رو میفهمه که طعم وابستگیو چشیده باشه. 48-اگه میدونستم آدمها را به خاک میسپارند خاک میشدم تا تو را به من بسپارند. 49-باز در کلبه عشقم عکس تو مرا ابری کرد ،عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک مراجاری کرد. 47-در عمق آرزوی من است که در وجودت خانه ای داشته باشم حتی به مساحت یک یاد. 48-گوش تا گوشه صحرا تو بخواب و نهراس،شیرها خاطرشان هست که آهوی منی! 49-در مشکلات گاهی سکوت کن،شاید خداوند هم حرفی برای گفتن داشته باشد 50-برای خندیدن منتظر خوشبختی نباش،شاید خوشبختی منتظر خندیدن توست! 51-تنها تلاشش انتظار استو سکوت است پروانه ای که توی تار عنکبوت است! 52-منتظر کسی باش که اگه حتی در ساده ترین لباس بودی،حاضر باشه تو رو به همه دنیا نشون بده و بگه این دنیای منه. 53-گاهی وقتها سکوت فریاد معرفت است گرچه ساکتیم ولی بیادتیم. 54-واسه دشت وسیع مهربونیات مترسک میشم تا هرگز کلاغهای غم دورو برت پیدانشن... RE: متن های پرطرفدار - BlAcK dAy - 11-06-2014 ممنون خیلی زیبا بودن! RE: متن های پرطرفدار - فاطمه:ef - 11-06-2014 قشنگ بود مر30 ![]() RE: متن های پرطرفدار - eNorto - 11-06-2014 سپاس+ RE: متن های پرطرفدار - pashmak110 - 11-06-2014 (11-06-2014، 18:24)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عِه افعــیِ:|هه |