![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما (/showthread.php?tid=118480) |
دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - {h.S} - 12-06-2014 خیلی ها هم میگن دلت پـاک باشه ... حجاب ظاهر مهم نیست. اول اینکه . . . خب تو بقیه موارد هم میتونیم همچین چیزی بگیم؟ مثلا یکی از شمــا دزدی کنه و بگه من دلم پاکه چکار به عملم دارید، یا شما رو آزار بده، به شما دروغ بگه ودر برابر انتقاد شما همین جمله رو بگه، آیا شما قبول میکنید از اون شخص؟ خب ... حالا بی حجابی ، دزدی ، دروغ گویی و.... همه شون کار های حرام هستند دیگه چه فرقی داره؟ در ثانی . . . فکر کنید شما یه کسی رو خیلی دوست دارید مثلا همسرتون . . . حتما یه انتظاراتی ازش دارید دیگه مثلا انتظار دارید به شما توجه ویژه داشته باشه و هم تو عمل و هم کلامی ثابت کنه که شما رو دوست داره حالا اگر اون هیچ کاری برای شما نکنه که شما بفهمید دوستتون داره ولی فقط بگه که من تو رو از ته دل دوست دارم آیا ازش قبول میکنید؟ من فکــر می کنم اگه دل آدم پــاک باشه دیر یا زود نمــودش در ظاهــر پدیدار میشه ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - armin van buuren - 12-06-2014 داداش خوبمون جناب اقای منتظر19 رفت ایشون اومد به جاش RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - {h.S} - 12-06-2014 من جای کسی نیومدم ....من خیلی وقته اینجا هستم منتهی یه یه سال غیبت داشتم حالا هم اومد شوما مشکلی داری ؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - {h.S} - 12-06-2014 بیچاره از دست شماها ولی من مطمئنا مثل ایشون نیستم حتی اگه همه اعضای انجمن علیه من باشن بازم من پستام رو میزار ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - キム尺刀ム乙 - 13-06-2014 من حجاب و قبول دارم ولی چادر سخته با اینکه شال میزارم اماتافرق سرم نیست فقط یکم عقب تره RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ARMY - 15-06-2014 انسان های با فرهنگ همیشه به عقاید دیگران احترام گذاشته و می گذارند . شکی ندارم که خیلی از ایرانی ها معنای فرهنگ را اصلا نمی دانند و نخواهند دانست ولی مطالعه برخورد سایر مردمان کشور های توسعه یافته به ما این کمک را می کنم ذره ای فرهنگ بیاموزیم یا حداقل به طور ظاهری خود را با فرهنگ نشان دهیم (کاری بس سخت و مشکل در جامعه کنونی ما ! ) پس زیاد سعی نکنیم که عقاید همدیگر را مسخره کنیم و به سخره بکشیم . (که این هم فکر کنم در جامعه فعلی ما محال عقلی وعلمی و جهانی باشد ) RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - محمد2000 - 15-06-2014 حجاب خیلی خوبه و من کاملا با اون موافقم ولی شما که مخالف هستین حجاب نداشته باشین ، آخرتتون با خودتون . ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - farzad0 - 15-06-2014 آقایون وخانوم ها کاریش نمی شه کرد حجاب درحال نابودی است ![]() ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - {h.S} - 15-06-2014 از دوستانی که نظر خودشون رو کاملا محترمانه و دوستانه و میتونم بگم مثل یک انسان بیان کردن تشکر میکنم لطفا عقاید خودتون رو به اشتراک بزارید تا باهم صحبت داشته باشیم RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - Navisa. - 15-06-2014 ما اگه اينجا هم نتونيم ازادي داشته باشيم به نظر من بميريم بهتره |