انجمن های تخصصی  فلش خور
سوفله توت فرنگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوفله توت فرنگی (/showthread.php?tid=11857)



سوفله توت فرنگی - ALA - 14-07-2012

سوفله توت فرنگی

تخم مرغ
خنک............................................. 4 عدد


پودر قند ........................................ 150 گرم


اسانس توت فرنگی ........................... یک قاشق چایخوری


کره یا مارگارین مذاب یا روغن مایع............................40 گرم


آرد قنادی .............................................................130 گرم


توت فرنگی سفت و رسیده ....................................180 گرم


شکر برای پاشیدن روی سوفله

طرز تهیه:


یک عدد قالب پیرکس یا سرامیک زیبایی که گنجایش 5 پیمانه آب را داشته باشد آماده کرده، کنار بگذارید. قالب را به هیچ عنوان چرب نکنید.


فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.


توت فرنگی ها را بشوئید، کاملاً خشک کنید و به قطعات ریز تقسیم کنید.



زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را سوا کرده، در دو کاسه ی جداگانه بریزید.



سفیده ها را با همزن بزنید تا پفکی شود.


هر وقت اثر پایه های همزن را روی آن مشاهده کردید، یک سوم از کل پودرقند را کم کم به آن اضافه کرده، هم بزنید تا کاملاً سفت شود؛ طوریکه اگر ظرف را برگرداندید، سفیده تکان نخورد. ظرف سفیده را تا زدن زرده ها درون یخچال نگه دارید تا سفیده آب نیندازد.



زرده ها را با باقیمانده ی پودرقند بزنید


تا کاملاً کرم مانند و کشدار شود، طوریکه غلظت آن حباب های هوا را نگه دارد. همزن را خاموش کرده، کنار بگذارید.


سفیده ی زده شده را به ظرف زرده انتقال داده، به وسیله ی لیسک به خورد هم بدهید، طوریکه پف سفیده نخوابد.


کره ی آب کرده یا روغن مایع و اسانس را به مخلوط اضافه کرده، آنها را نیز به خورد خمیر بدهید.


آرد الک شده را در چند نوبت به مایه اضافه کرده، در انتها توت فرنگی ها را به آن اضافه کرده، با دقت هم بزنید تا همه جا یکنواخت پخش شوند.


خمیر آماده شده را درون قالب بریزید، رویش را با پشت قاشق غذاخوری صاف کنید و شکر را روی آن بپاشید.


سوفله را به مدت نیم ساعت الی 40 دقیقه بپزید تا رویه ی آن ترک بخورد.
تست پخت سوفله به وسیله ی خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امکان پذیر است .


سوفله را به صورت نیمه گرم یا خنک سرو کنید.

امیدوارم لذت ببریدTongueTongue