![]() |
دسر شکلاتي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر شکلاتي (/showthread.php?tid=11860) |
دسر شکلاتي - ALA - 14-07-2012 دسر شکلاتي مواد لازم: پودر کاکائو =1 قاشق چاي خوري خاکه قند= 1 قاشق چاي خوري شير گاو =دو سوم پيمانه / 150 ميلي ليتر تخم مرغ= 1 عدد طرزتهيه: 1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد 350 درجه فارنهايت گرم کنيد . پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمي شير مخلوط کنيد . اين مخلوط را به باقي مانده شير اضافه کرده ، خوب هم بزنيد . سپس مخلوط را در يک قابلمه بريزيد . 2- بگذاريد تا به جوش آيد . تخم مرغ را در ظرف جداگانه اي بشکنيد و اين مخلوط داغ را کم کم به آن اضافه کنيد و کاملاً هم بزنيد . 3- اين مخلوط را از صافي رد کنيد تا کاملاً يکدست شود . مخلوط را در دو ظرف غذاي يک نفره بريزيد . 4- ظرف ها را دسيني مخصوص فر بگذاريد . داخل سيني آب جوش بريزيد تا نصف ارتفاع ظرف ها را بگيرد . 5- سيني را داخل فر قرار دهيد تا به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد داخل ظرف ها حرارت ببينندو دسر خود را بگيرد . سپس سيني را بيرون آورده ، بگذاريد تا سرد شود . 6- اين دسر را هر چه سريعتر در يخچال بگذاريد . يک ظرف را مصرف کنيد . طي مدت 24 ساعت نيز ظرف ديگر را به مصرف برسانيد |