![]() |
دسر سه رنگ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر سه رنگ (/showthread.php?tid=11861) |
دسر سه رنگ - ALA - 14-07-2012 دسر سه رنگ مواد لازم : پودینگ کاکائویی 1 بسته پودینگ وانیلی 2 بسته اب البالو 3 لیوان شیر 1 لیتر بیسکویت پتی بور 2 بسته ( تقریبا 40 عدد ) برای تزیین پودر نارگیل و پودر پسته طرز تهیه: پودینگ کاکائویی رو با نیم لیتر میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه . ظرف پیرکسی رو که میخوهیم توش دسر رو سرو کنیم خیس میکنیم . پودینگ اماده شده رو توش میریزیم . یک لایه بیسکویت پتی بور روی پودینگ کاکائویی میچینیم . حالا نوبت یک بسته پودیگ وانیلی مون هست که اونم با اب البالو میپزیم . و روی بیسکویتها به ارومی میریزیم . دقت کنین که بیسکویتها جابه جا نشن و برای اینکار بهتره قاشق قاشق بریزین . باز یک لایه بیسکویت روی پودینگ البالویی مون میچینیم . این بار نوبت پودینگ وانیلی ساده مون میرسه که با نیم لیتر شیر باقی مونده میزیم و روی بیسکویتها میریزیم . نکته مهم : برای اینکه پودینگ وانیلی ساده تون رویه نبنده و ظاهر دسر بد نشه حتما با همزن بزنین تا ولرم بشه . بعد استفاده کنین . |